SPORTSHOWROOM

  Nike Dunk Low

  "Triple Pink"

  DH9756-600

  Nike Dunk Low DH9756-600 01
  Nike Dunk Low DH9756-600 02
  Nike Dunk Low DH9756-600 03
  Nike Dunk Low DH9756-600 04

  Tri komplementarne nijanse ružičaste boje koje se nalaze preko ove Nike Dunk Low vidjele su ga s obzirom na nadimak Barbie. Srednje mekana ružičasta je najlakša od ovih tonova i djeluje kao baza za druga dva. Ispunjava srednji dio stopala i kutiju za nožne prste, kao i pojavljuje se u uskoj traci oko ovratnika i pete. Nježne trake šivanja tvore linije preko segmenta između stražnjeg prekrivača i ploče pete, od kojih obje dolaze u sljedećoj nijansi za ukrašavanje ove tenisice - Pink Foam. Osim ova dva kožna sloja, ova dublja ružičasta boja pojavljuje se na oku i blatobranu prednjeg dijela.

  Perforacije u kutiji za nožne prste pružaju izvrsnu ventilaciju na prednjoj strani stopala, dok mekana unutarnja mrežasta obloga, koja pokazuje više srednje mekih ružičastih tonova, osigurava da stražnji dio stopala ima mjesta za disanje. U međuvremenu, preko vrha stopala, srednje meke ružičaste vezice vezuju se preko jezika u istoj boji. Ušivena u naljepnicu na gornjem rubu jezika je skup Nikeovog teksta u trećem i najsjajnijem ružičastom koji se nalazi na ovom dizajnu. Ime joj je Hyper Pink, a ističe i ostale elemente brendiranja tenisice, uključujući Nikeovo slovo izvezeno na ploči pete, tekst na ulošku i tenisice koje se spuštaju niz bočne stijenke cipele kako bi stvorili dinamičan izgled.

  Pod nogama, srednji potplat je ispunjen udobnim pjenastim jastucima za mekani korak, dok njegova vanjština nastavlja shemu boja gornjeg dijela u Srednje mekoj ružičastoj boji. Ispod toga, gumeni potplat ponovno se prebacuje na Pink Foam, stvarajući nježan kontrast. Njegova površina je označena s uzorcima prianjanja u različitim oblicima, od krugova i ravnih linija ispod prednjeg dijela do četverostranih udubljenja ispod pete. Sve to omogućuje čvrstu vuču cipela, prije nego što završni komad Nike brandinga u središtu potplata dovrši ovaj graciozan dizajn.

  • Spol Djeca
  • Brend Nike
  • Kolekcija Dunk
  • Style Low
  • Boja Ružičasto
  • Sport Stil života
  • Stilski kod DH9756-600

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok