SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Thunder"

DH6927-017

Jordan 4 Retro DH6927-017 01
Jordan 4 Retro DH6927-017 02
Jordan 4 Retro DH6927-017 03
Jordan 4 Retro DH6927-017 04

Ovaj Jordan 4 Retro vraća vrlo poželjnu šarenicu poznatu kao Thunder čiji upečatljivi kontrasti čine ga privlačnom tenisicom. Ima debeljuškasti potplat čiji crni potplat ima različite dijelove s uzorcima prianjanja riblje kosti, od kojih je svaki orijentiran u drugom smjeru kako bi ponudio visokokvalitetnu vuču pod nogama. Ispod prednje noge, dio potplata pokazuje Tour Yellow tonove, stvarajući snažnu suprotnost s tamnijim tonom koji ga okružuje, dok bijeli Jumpman dodaje još jednu suptilniju varijaciju u tonu u središtu potplata. Ovaj efekt se širi prema sredini potplata, koji je crn prvenstveno oko nožnog prsta i bočnog boka, s jačom prisutnošću Tour Yellow na peti i dolje na medijalnoj strani. Zračni uređaj vidljiv je kroz prozirni prozor u peti srednjeg potplata, što omogućuje da se ova elastična značajka gleda izvana.

Gornji dio uglavnom je izrađen od glatke crne nubuck, dajući mu prikriven izgled i luksuzni osjećaj. Ovaj materijal formira ploče oko prednjeg dijela, u sloju kroz središte cipele, oko ovratnika i preko četvrtine. Ovaj zadnji dio ima područja Tour Yellow postavljena iza široke crne mreže - strukture koje pomažu prozračiti stopalo. Između njih, više bljeskova boja može se naći kao Tour Yellow čipke kavezi se nalaze na vrhu i dnu oka. Oni sadrže ljubitelje ušica za držanje crnih vezica, a gornji na svakoj strani se povezuju s crnim trokutastim krilima koja pružaju strukturu dok se spuštaju niz bočne zidove.

Još jedan oblikovani komad crnog materijala prorezan je u prazninu koju je ostavio prekrivač koji se nisko savija oko pete, a gornji kraj oblikovan je u povučeni jezičak, a njegovo središte sadrži bijeli Jumpman logotip. Ova prepoznatljiva crno-bijela postava ponavlja se na ulošku, koji je okružen crnim podstavljenim unutarnjim zidovima koji se prostiru prema natečenom jeziku. Tour Yellow pokriva pozadinu ove potonje značajke, a tu je i Air Jordan patch ušivenim u njega. U međuvremenu, njegova crna gornja strana ukrašena je velikom kvadratnom naljepnicom koja prikazuje posljednju bijelu Jumpman siluetu iznad riječi "Let" u konačnoj crtici Tour Yellow kako bi dovršila ovu traženu boju.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 4
  • Stilski kod DH6927-017

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok