SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Lightning"

CT8527-700

Jordan 4 Retro CT8527-700 01
Jordan 4 Retro CT8527-700 02
Jordan 4 Retro CT8527-700 03
Jordan 4 Retro CT8527-700 04

Ova Jordan 4 Retro tenisica dobila je nadimak Lightning kako bi odražavala dinamičnu upotrebu boje. Unatoč tome, njegov potplat počinje s više prigušenih tonova jer većina njegove površine dolazi u tamnoplavoj sivoj boji - nijansi nijanse negdje između crne i sive. To je u kontrastu s bijelim dijelom ispod prednjeg dijela stopala i još jednim glatkim komadom gume kroz sredinu potplata. U središtu ovog posljednjeg komada, Tour Yellow Jumpman logo nudi nagovještaj onoga što će doći na gornjem dijelu. U međuvremenu, višesmjerni uzorci hvatanja riblje kosti čine nosioca stabilnim na nogama prije nego što bijeli srednji potplat doda udobnost putem svoje vidljive zračne jedinice u peti.

Tamnoplavi sivi dijelovi potplata protežu se u srednji potplat oko nožnog prsta i duž bočne strane, gdje stožasti dio dijeli bijelu poliuretansku komponentu jedinične jedinice, stvarajući intrigantnu estetiku. Atop ovo počiva Durabuck gornji ispunjen u više Tour Žuti tonovi. Ova zapanjujuća pjeskovita nijansa pokriva prednji sloj, komad materijala koji okružuje cijelu cipelu od naprijed do natrag i četvrtinu koja zatvara vrh stopala. Crni mrežasti efekt krivotvori offbeat efekt u tri područja preko ovog posljednjeg panela, uključujući i na dnu jezika. Ovdje se proteže iza Tour Yellow vezica kako bi se spojila u jezik.

Dva kaveza s sjajnom crnom prevlakom postavljena su s obje strane jezika kako bi se prilagodila vezicama. Strukturno krilo u tamnoplavoj sivoj boji pričvršćeno je na gornji dio na svakom boku, a njegov drugi kraj postavljen je u prekrivač iznad prozora zraka. Uložak donosi još jedan bijeli naglasak, tamnoplavi sivi Jumpman koji ukrašava njegovu površinu, prije nego što baršunasta Tour Žuta tkanina pruži mekoću oko gležnjeva jer čini unutarnju oblogu. Tamno plava siva podloga jezika je slično podstavljena i ima Tour Yellow patch s crnim Air Jordan tekstom ušivenim u njega.

Na stražnjoj strani cipele, velika ploča pete izrađena je od Tour Yellow Durabuck kako bi odgovarala ostatku gornjeg dijela. Na površinu je postavljena crna Jumpmanova silueta, nježna linija šavova oko ruba koja još više naglašava poznati logotip. Konačno, na jezik je postavljena kvadratna Jordan Flight etiketa, čija crna površina djeluje kao savršena pozadina za svjetlosivi Jumpman i Tour Yellow Flight tekst koji se ističu.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 4
  • Stilski kod CT8527-700

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok