SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Midnight Navy"

DH6927-140

Jordan 4 Retro DH6927-140 01
Jordan 4 Retro DH6927-140 02
Jordan 4 Retro DH6927-140 03
Jordan 4 Retro DH6927-140 04

Svjetlosni tonovi koji se nalaze preko ovog Jordan 4 Retro stvaraju čistu estetiku koja čini elegantnu tenisicu. Počevši ispod stopala, potplat, čiji svesmjerni uzorci hvatanja riblje kosti pružaju izvrsnu podršku, okuplja sve četiri boje koje se koriste na cipeli. Light Smoke Grey je prvi, koji pokriva dva dijela pete i poklopac nožnog prsta, dok bijela ispunjava glatki dio koji počinje u peti i kreće se ispod sredine stopala, a Fire Red Jumpman zrači iz svog središta. Treća nijansa, ova svijetla nijansa grimizne boje također se pojavljuje na komadu čudnog oblika ispod prednjeg dijela stopala, a ostatak potplata dolazi u tamno plavoj boji poznatoj kao Ponoćna mornarica. Ovaj bogati ton nastavlja se prema gore u nožni palac srednjeg sloja i niz bočni bok, gdje se krivulja prema gore kako bi se formirala mala grba u srednjem stopalu. U međuvremenu, srednji dio srednjeg sloja ima sloj bijele boje ispod svjetlosivog dima, prvi s vidljivim zrakom u peti, potonji ukrašen mrljama ponoćne mornarice.

Gornji dio izrađen je od bijele kože s glatkom završnom obradom. Ovaj fini materijal oblikuje prednji sloj, glavnu ploču koja prolazi kroz sredinu cipele, četvrtinu i ovratnik. Prva dva segmenta su obrubljena paralelnim linijama šivanja, dajući cijeloj tenisici fino izrađen izgled. Na peti se nalazi velika ploča s povlačenjem u obliku ventilatora na vrhu, njegova probušena površina lako se drži. Svijetlosiva izvana ima isti efekt kao na sredini lista, a na njoj je utisnut ponoćni mornarički Jumpman. Na vrhu, njegov povucite jezičak se diže samo malo više od bijele topline, koja je gusto podstavljena kako bi zaštitila gležanj. Ovaj mekani jastuk oblikuje unutarnju oblogu sve do utora ponoćne mornarice. Bijeli Jumpman obitava na potonjoj slici, dok se isti tonski kontrast može naći iznad nje na donjoj strani jezika kao i površina ponoćne mornarice ukrašena bijelim Air Jordan flasterom. Ipak, ovdje se pojavljuju dodatne varijacije putem Fire Red šavova koji tvore pravokutnik oko ruba flastera.

Natrag na vanjskoj strani, niz zadivljujućih značajki pokrivaju vrh stopala. Izranjajući iza prednjeg sloja i krećući se prema jeziku, bijela je mreža koja prstima omogućuje disanje. Još dva slična područja mreže ukrašavaju strane četvrtinske ploče, nudeći daljnje prozračivanje kroz bokove. Odmah iza njih leže trokutasta krila koja jačaju bočne zidove. Obloženi istom mješovitom bojom kao i ploča s petom i sredinom pete, spajaju se na kaveze s čipkom ponoćne mornarice na svakoj strani jezika. Još dvije zemlje na dnu jezika, njihove široke ušice čvrsto drže bijele čipke preko vrha cipele. Na kraju, bijeli jezik ima kvadratnu zakrpu u istom tonu, a ušivena je ponoćna mornarica Jumpman iznad Fire Red Flight teksta, završavajući ovaj Jordan 4 šarenim uljepšavanjem.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 4
  • Stilski kod DH6927-140

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok