SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro OG

"Fire Red"

DC7770-160

Jordan 4 Retro OG DC7770-160 01
Jordan 4 Retro OG DC7770-160 02
Jordan 4 Retro OG DC7770-160 03
Jordan 4 Retro OG DC7770-160 04

Zadivljujući tonovi pronađeni na ovoj Jordan 4 Retro OG tenisici temelje se na prvom Jordanovom NBA timu, Chicago Bullsima. To mu daje klasičan izgled, dok njegove poznate značajke uspostavljaju popularnu Jordan 4 estetiku. Počevši ispod stopala, potplat ima Tech Grey kapu na nogama ispunjenu reljefnim zvijezdama koje se naslanjaju na otok bijelog ispod prednjeg dijela. Oko bočnih i stražnjih strana ovog komada gume je svijetli Fire Red dio sa sličnim trakcijskim uzorcima riblje kosti koji su bili drugačije orijentirani kako bi dali svesmjerni hvat. Ovaj zingy ton nastavlja se u sredinu, gdje se omotava oko drugog dijela bijele, ovaj glatke i s markom Fire Red Nike u sredini. Ispod pete, Tech Grey se vraća, još jednom s udubljenjima riblje kosti kako bi osigurao sveobuhvatnu stabilnost.

Tonski sličan, ali materijalno drugačiji srednji potplat spaja Fire Red oko nožnog prsta i bočne strane s elegantnim bijelim slojem koji okružuje petu i proteže se niz medijalni bok. Vidljivi zrak ističe se ispod pete, stvarajući privlačan učinak, a također pruža nositelju puno udobnosti. Posljednji aspekt srednjeg potplata je traka od crnog poliuretana koja se proteže unatrag od vatrocrvenog dijela prednjeg dijela stopala do pete, zaustavljajući se samo na trenutak kako bi se omogućilo mjesto za dio ove jarke crvene boje na bočnoj strani.

Gornji dio, pak, uglavnom je sačinjen od elegantne bijele kože. Ovaj materijal zauzima prednji sloj, ploču koja obuhvaća nožni prst, bokove i petu, i na kraju četvrtinu ploče koja se sama proteže do ovratnika. Na stražnjoj strani cipele, spomenuta ploča ustupa mjesto za veliku ploču crne pete, dvostruku liniju šivanja koja graniči s prvom jer se zakrivljuje prema dolje od ovratnika. Tekst Fire Red Nike Air hrabro je utisnut u središte pete, a iznad njega se diže prikladan jezičak za povlačenje.

Čvrsto držeći bijele čipke na mjestu su četiri kaveza u obliku lepeze označena rupama i obojena sjajno crvena poput nekih drugih elemenata tenisice. Gornji na svakoj strani ovratnika pričvršćen je na crni trokutasti ukras koji se povezuje s kožnom pločom na boku radi strukturne čvrstoće. Kružna područja bijele mreže preko crne pozadine mogu se vidjeti iza njih i opet na dnu oka. Ovaj zadnji dio se pomiče duž vrha stopala prije nego što se prebaci u bijeli jezik na svom vrhuncu.

U unutrašnjosti cipela se prebacuje s vatreno crvene na unutarnjim zidovima i crne na socklineru. Skup Nike Air brandinga pojavljuje se na ovoj posljednjoj značajci u plamtećim crvenim tonovima, s istom nijansom koja se ponovno pojavljuje na stražnjoj strani jezika. Ovdje se nalazi bijela mrlja s natpisom Air Jordana utkanim u nju, prije nego što druga naljepnica dovrši izgled na prednjoj strani jezika. Njegova bijela površina sadrži i logotip Fire Red Jumpman i riječ "Flight" napisanu crnom bojom za elegantan završetak ove upečatljive tenisice.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 4
  • Stilski kod DC7770-160

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok