SPORTSHOWROOM

Nike Air Force 1 x Tiffany & Co.

"1837"

DZ1382-001

Nike Air Force 1 x Tiffany & Co. DZ1382-001 01
Nike Air Force 1 x Tiffany & Co. DZ1382-001 02
Nike Air Force 1 x Tiffany & Co. DZ1382-001 03
Nike Air Force 1 x Tiffany & Co. DZ1382-001 04
Nike Air Force 1 x Tiffany & Co. DZ1382-001 05

Ova sofisticirana Nike Air Force 1 x Tiffany & Co. 1837 tenisica ima mnoštvo premium detalja koji mu daju profinjen izgled. Jedinica je uglavnom crna, počevši od lagano teksturiranog srednjeg potplata, koji ima utisnuto zračno slovo na bočnoj peti u glatkoj završnoj obradi. Isti elegantni efekt oblaže gornji rub srednjeg potplata iznad crte šivanja koja se proteže oko njega, gdje se nagnuta guma okreće na ravnu površinu. Pod nogama, potplat pokazuje prvu uporabu Tiffany Blue na dizajnu. Ova odmah prepoznatljiva nijansa tirkizne boje ističe središnje krugove valova kružnih uzoraka prstena koji se šire ispod pete i prednjeg dijela.

Na gornjoj strani djeluje ista paleta boja, s crnim pokrovom baršunaste nubuck kože kutije za nožne prste i panela srednjih stopala, kao i slojevima na svakom kraju cipele. Drugdje, pohabana koža dodaje tekstualne varijacije kroz otvor za oči i peta, prije vrhunske glatke kože, još jednom u crnoj boji, omotava se oko unutarnje obloge za još luksuzniji osjećaj. Crni jezik je ispunjen mekim platnenim materijalom s elegantnim pravokutnim flasterom s riječju "Tiffany" u finoj srebrnoj kaligrafiji. Sjajno srebrno Nike Air brendiranje može se vidjeti ispod toga na ulošcima Tiffany Blue, dok je tekst na peti izvezen u crnoj boji.

Debele crne čipke osiguravaju stopalo, a obična kožna čipka dubrae može se zamijeniti sterling srebrnom opcijom, koja je dostupna zasebno zajedno s drugim izvrsnim srebrnim priborom. Tiffany Blue swooshes u pomiješanoj koži još jednom naglašavaju brand uz bokove cipele, a konačni srebrni detalj donosi dodatnu crticu profinjenosti dizajna. To dolazi u obliku srebrnog srebrnog komada pričvršćenog na traku pete svake tenisice. Nježno je urezana u nazivu branda luksuznog nakita, zajedno sa slovima "NY" koja predstavljaju njegov rodni grad i broj "925". To označava kvalitetu, razlikujući metal kao autentično srebro i upotpunjujući model sofisticiranošću i stilom po kojima su obje marke poznate.

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok