SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro x A Ma Maniére

"Violet Ore"

DV6773-220

Jordan 4 Retro x A Ma Maniére DV6773-220 01
Jordan 4 Retro x A Ma Maniére DV6773-220 02
Jordan 4 Retro x A Ma Maniére DV6773-220 03
Jordan 4 Retro x A Ma Maniére DV6773-220 04

Spoj bogatih tonova pronađenih u ovoj suradnji Jordan 4 Retro x A Ma Maniére čini tenisicu koja je puna sofisticiranosti i stila. Cijela je cipela temeljena na stabilnom potplatu čiji višesmjerni uzorci hvatanja riblje kosti pružaju izvrsnu vuču. Ova značajka također počinje uspostavljati tonsku ravnotežu dizajna, najprije s kremastom muslinskom nijansom kroz prednji dio i ispod luka, koja izaziva retro vibre. Zatim, Burgundy Crush dodaje savitljivi dodir preko poklopca nožnog prsta, oko pete i na Nike brendiranje u glatkom središtu potplata.

U međuvremenu, srednji potplat dolazi u više muslinskih tonova, a peta je označena vidljivim prozorom na svakoj strani koji pokazuje odskočnu zračnu tehnologiju koja se drži u njemu. Budući da to nositelju pruža visoku udobnost, crni sloj koji se proteže oko pete i niz svaki bok pomaže u zaštiti gornjeg dijela od prskanja blata i prljavštine. Sam gornji dio izrađen je od glatke nubuck u nijansiranoj nijansi ljubičaste boje poznate kao ljubičasta ruda. To ispunjava sve, od prednjeg sloja do ovratnika, dajući tenisici elegantan izgled.

Mrežasta mreža može se vidjeti na svakoj strani četvrtine kao i na dnu vezica, koje su ljubičasta ruda. Ove niti kroz TPU čipke kaveza na svakom kraju oka, koji su ukrašeni u istom nježnom ljubičastom. Gornja dva su spojena sa strukturnim krilima na obje strane pete, još jednom u Violet Oreu, njihov geometrijski oblik daje tenisici dodatnu potporu.

Unutar cipele, luksuzna prošivena obloga oblaže zidove i sockliner, za ugodan osjećaj oko stopala. Na ulošku se nalazi bijeli flaster A Ma Maniére, na kojem se vide maleni Jumpman i Michael Jordan. Na stražnjoj strani jezika nalazi se prošiveni materijal, dok njegovu gornju stranu krasi kvadratna naljepnica Violet Ore, a lijevu s suptilnim logom A Ma Maniére, desnu siluetu Jumpmana, i obje s riječju "Flight" napisanom bijelom bojom.

Na stražnjoj strani cipele, crna kalupljena ploča pete je smještena unutar prekrivača Violet Ore dok se zakrivljuje prema sredini potplata. Brendiranje Nike Air utisnuto je u njegovo središte u srednjem pepelu, stvarajući malu varijaciju u tonu. Iznad nje je crni jezičak za povlačenje u istom obliku ventilatora kao i čipkasti kavezi, ali s reljefnim bitovima gdje bi rupe trebale biti. S druge strane ovih kartica je inspirativni citat samog Michaela Jordana - desni čita "Nije riječ o cipelama...", a na lijevoj strani piše "radi se o tome kamo idete". Fraza je upotpunjena potpisom legendarnog igrača. Posljednji neodoljiv detalj cipele je mali kromirani klinčić na bočnoj strani, koji je urezan logotipom A Ma Maniére, zaokružujući tako ovaj izvanredan par tenisica.

  • Spol Muškarci / Žene
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 4
  • Stilski kod DV6773-220

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok