SPORTSHOWROOM

Nike SB x Jordan 4

"Pine Green"

DR5415-103

Nike SB x Jordan 4 DR5415-103 01
Nike SB x Jordan 4 DR5415-103 02
Nike SB x Jordan 4 DR5415-103 03
Nike SB x Jordan 4 DR5415-103 04

Moderna kombinacija boja na ovom Nike SB x Jordan 4 čini ga vrlo poželjnom tenisicom. Klasični gumeni tonovi pokrivaju kapu na nožnom prstu i petu potplata, prvi je označen zvjezdastim čvorovima, a potonji su linije gaznog sloja riblje kosti. Ostatak ove grippy značajke je uglavnom bijela, uključujući glatku sekciju u sredini, koja je ukrašena svijetlim crvenim Nike tekstom i swoosh. U međuvremenu, poliuretanski midsole je podijeljen u nekoliko slojeva, donji su bijeli, gornji Pine Green. Neki od jastuka unutar nje je plišana pjena, ali vidljiva zračna jedinica nalazi se u peti kako bi otkrila visoku kvalitetu udobnosti u ponudi.

Veći dio gornjeg dijela izrađen je od glatke bijele kože, što mu daje vrhunsku eleganciju. To uključuje četvrtinu ploče, ovratnik i glavni dio koji se proteže od prednjeg stopala sve do pete. Omatanje oko nožnog prsta je raskošan komad neutralnog sivog antilopa, a tri područja mrežaste mreže okružuju vezice kako bi se olakšala prozračnost preko vrha stopala. Dok su sve to bijele, bljeskovi Pine Green pojavljuju se na oblikovanim komadima TPU-a koji drže vezice na mjestu na vrhu i dnu. Ukupno ih je četiri, od kojih svaka sadrži devet očica koje opskrbljuju korisnika raznim mogućnostima vezanja. Donja dva izlaze iz šava gdje se središnji sloj susreće s četvrtinom ploče, a najgornji su pričvršćeni na bijela strukturna krila koja jačaju bokove.

Stvorena je iznimna varijacija u tonu na velikoj ploči pete smještenoj unutar bijele kože koja se spušta oko stražnjeg dijela stopala. Njegova glavna boja je Pine Green, uključujući i na ploči za povlačenje u obliku ventilatora koja se uzdiže odmah iznad visine ovratnika, ali elegantna bijela Nike SB marka je utisnuta u nju kako bi ukazala na uključenost Nikeove klizačke podloge u izradi cipele. Unutra se može vidjeti neočekivana crvena mrlja na ulošku, dok se unutarnja obloga vraća u bijelo. Više Nike SB tekst sjaji u ovom gracioznom tonu iz živopisnog grimizne uloška, prije stražnjeg dijela jezika je zasjenjena Pine Green. Dovođenje ove tri privlačne nijanse zajedno jedan posljednji put je Jordan let patch ušivena u jezik. Njegova kvadratna površina je netaknuta bijela, njegov tekst leta šarmantan Pine Green i njegov Jumpman logo blistava crvena.

  • Spol Muškarci / Žene
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 4
  • Stilski kod DR5415-103

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok