SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Frozen Moments"

AQ9129-001

Jordan 4 Retro AQ9129-001 01
Jordan 4 Retro AQ9129-001 02
Jordan 4 Retro AQ9129-001 03
Jordan 4 Retro AQ9129-001 04

Ova tenisica Jordan 4 Retro dobila je nadimak Frozen Moments u odnosu na kultni oglas iz 1996. godine u kojem legendarni košarkaš ostavlja branitelje koji stoje u strahopoštovanju dok zakucava loptu. Komercijalna karakteristika je paleta boja u sivim tonovima koja u određenoj mjeri određuje nijanse koje se nalaze na cipeli, koja je prekrivena šarmantnim neutralnim tonovima. Neutralna Grey pokreće stvari na nožnom prstu i peti potplata, prvobitno obložena strukturama u obliku zvijezde, potonje linije za držanje riblje kosti. Lagana željezna ruda ispunjava glatki dio u sredini i još jedan dio tragova riblje kosti koji se nalazi ispod prednjeg dijela. Ostatak potplata dolazi u Sail, kao i Jumpman koji se nalazi ispod luka stopala.

U međuvremenu, midsole miješa različite tonove, prvo sa Sail oko nožnog prsta i bočnog boka, a zatim sa Light Iron Ore kroz ostatak svoje poliuretanske konstrukcije. Zračni jastuk je vidljiv kroz prozor u peti ove značajke, njegova odskočna struktura pruža visoku razinu udobnosti nositelju. Gornji dio je naizmjenično neutralno siv i svijetlo željezna ruda preko svoje kožne i antilop površine. Potonji materijal formira glavni prekrivač koji se proteže od pete do pete kroz sredinu stopala, dok se glatka koža koristi na prednjem prekrivaču i pločama koje oblikuju gornji dio cipele. Prozračna mrežasta mreža pokriva crna područja s obje strane četvrtine i na dnu bež jezika koji pomažu prozračiti stopalo. Između ovih dijelova, sjajni metalik srebrni čipkasti kavezi donose zadivljujući sjaj tenisici. Navoji vezica u boji jedra prolaze kroz ove ventilatorske strukture na svakom kraju okulara, a metalik srebrna strukturna krila jačaju bokove.

Bjelkasti tonovi prekrivaju unutrašnjost, pokrivajući sve osim crne Jumpman siluete na ulošku. Ušivena u meku podlogu na stražnjoj strani jezika je Air Jordan patch, a na drugoj strani je Jordan Flight etiketa koja prikazuje crno pisanje i bjelkasti Jumpman na bež površini. Premještanje na petu, antilop prekriva luk prema dolje kako bi se napravilo mjesta za pretjeranu ploču koja je oblikovana oko stražnjeg dijela stopala. Gornji dio je u obliku jednog od kaveza čipke, ali s rupama ispunjenim kako bi se napravio prikladan jezičak za povlačenje. Zatim se zaključni Jumpmanov logotip diže iz sredine u prigušenim bjelkastim tonovima kako bi zaokružio ovu šarmantnu tenisicu.

  • Spol Žene
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 4
  • Stilski kod AQ9129-001

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok