SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Military Black"

DH6927-111

Jordan 4 Retro DH6927-111 01
Jordan 4 Retro DH6927-111 02
Jordan 4 Retro DH6927-111 03
Jordan 4 Retro DH6927-111 04

Ova tenisica Jordan 4 Retro nazvana je Military Black, što ukazuje na njezinu povezanost s omiljenim izdanjem obožavatelja iz kasnih 80-ih. Slične boje, ova nova verzija ima profinjeni izgled koji podsjeća na svoj kolega, ali snažni crni naglasci ga izdvajaju. Neki od njih pojavljuju se na potplatu riblje kosti, koji ima Neutralno sivu petu, bijelu kroz prednju polovicu i dva crna dijela, jedan ispod prednjeg dijela, a drugi u sredini. Upravo u sredini ovog posljednjeg komada nalazi se bijeli Jumpman, a Neutralni sivi nožni prst s utisnutim linijama zvijezda dovršava hrapavi temelj cipele.

Udobnost kreditiranja uz ovu vuču je jastučićem bijeli srednji potplat ispunjen pahuljastim Nike Air. To je vidljivo kroz prozor u peti, iznad kojeg je crni blatobran koji pruža zaštitu glatkoj bijeloj koži gornjeg dijela. Neutralno siva antilopa obuhvaća nožni prst i proteže se natrag do sredine stopala, gdje se bijeli srednji potplat zakrivljuje prema gore kako bi podijelio crni blatobran na bočnoj strani. Bijele rešetkaste sekcije sjede iznad crnog materijala u četvrtini i preko vrha stopala odmah iza nožnog prsta, dok crni TPU čipkasti kavezi na dnu i vrhu bijelog oka drže vezice na mjestu. Najgornji kavezi spajaju se na komade Neutralno sive plastike koji se pak izdižu iz kožne ploče na bokovima, dajući cipeli ogromnu strukturnu potporu.

Na vrhu stopala je podstavljeni bijeli jezik s kvadratnim flasterom ušivenim u njega. Ova je osobina također bijela, tako da crni Jumpman obasjan sa strane izgleda kao da skače sa svoje površine. Na stražnjem dijelu cipele, kožne ploče koje se protežu od bokova krivulja prema dolje kako bi se omogućilo prostor za podebljano crnu karticu koja pokriva većinu pete. Njezin gornji dio podsjeća na TPU čipke kaveza, ali s reljefnim kvadratima umjesto rupa, a tu je još jedan bijeli Jumpman u svom središtu. Ista je estetika stvorena i na ulošku, na čijoj se crnoj površini još jednom prikazuje poznati logo brenda Jordan u bijeloj boji, zaokružujući tenisicu uvjerljivim tonskim kontrastom.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 4
  • Stilski kod DH6927-111

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok