SPORTSHOWROOM

Nike Dunk Low

"University Blue"

DD1391-102

Nike Dunk Low DD1391-102 01
Nike Dunk Low DD1391-102 02
Nike Dunk Low DD1391-102 03
Nike Dunk Low DD1391-102 04

Ovaj par Nike Dunk Lows ima klasični dvotonski dizajn koji mu donosi stil baštine. Njegov retro izgled počinje na gumenoj kuhinjskoj jedinici, koja je podijeljena na bijeli srednji potplat i University Blue potplat. Prvi ima traku šivanja koja se kreće u utoru oko cijelog opsega, dok potonji ima skup uzoraka prianjanja koji nude nositelju dobru razinu vuče i podrške. To uključuje koncentrične krugove koji pomažu zakretanju prednjeg dijela stopala i čvrsta pluća ispod pete. Ispod otvora za stopala, veliki uvučeni dio ima riječ "Nike" i snijeg koji izlazi iz nje.

U međuvremenu, gornji kombinira iste dvije boje preko svoje vrhunske kožne površine. Bijela djeluje kao temeljni sloj i vidljiva je u kutiji za nožne prste, kroz ploče srednjeg dijela stopala, oko pete i odmah ispod ovratnika. Odmarajući se na vrhu ovog je serija University Blue slojeva izrađenih od izdržljivije kože. Tu je prednji blatobran, koji se preklapa na vrhu s okom, koji se pak preklapa sa stražnjim prekrivačem. Kao takva, ova posljednja značajka ima ušice utisnute u nju tako da Sveučilište Blue čipke nit kroz njega na vrhu.

Mala polukružna ploča s petom također prikazuje ovu mekanu nijansu plave boje, a njezina je površina izvezena podebljanim bijelim Nikeovim tekstom. Pojavljuje se ispod njega par University Blue swooshes. Oni dosežu bokove cipele prije nego što se pomaknu preko gornjeg dijela stražnjeg sloja kako bi se naslonili na središnju ploču. Na vrhu stopala, jezik bijelog platna dobio je plavi rub, a bijela mrlja s oznakom Sveučilišta Blue Nike može se vidjeti na svom vrhuncu. Završni set Nikeovih slova ističe se bijelom bojom na podnožju jer je ostatak unutrašnjosti potpuno plav, čime se dovršava ovaj elegantan dizajn.

  • Spol Muškarci
  • Brend Nike
  • Kolekcija Dunk
  • Stil Low
  • Stilski kod DD1391-102

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok