SPORTSHOWROOM
  Nike Air Max 270

  Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Line

  • Kolekcija (Air Max 270)

  • Model

  • Veličina

  • Boja

  • Tehnologija

  • Material

  • Edition

  • Sport

  Nike Air Max 270

  Air Max 270

  Od svog osnutka 1987. godine, Nikeova linija Air Max sadržavala je tenisice koje su spajale revolucionarne sportske inovacije s novim, zadivljujućim izgledom. Iako su se često nosile kao lifestyle cipele, nijedna nije dizajnirana posebno za tu svrhu. To je sve do 2018. godine, kada je marka lansirala Nike Air Max 270 - prvi životni stil specifičan Air Max.

  Air Max 270 bio je inspiriran s dva dizajna iz ranih 90-ih, Air Max 180 i Air Max 93. Od 180. godine poprimio je opći oblik, uključujući i produženi jezik, a od 93. godine revolucionarno prianjanje uz kožu. Međutim, kako je istaknuo Dylan Raasch, Nikeov viši kreativni direktor, umjesto da bude jednostavan hibrid ovih dviju prethodnih tenisica, bila je to potpuno nova cipela s vlastitim jedinstvenim značajkama.

  Dok je prototip nazvan 273 (rezultat od 180 i 93) zajedno, do trenutka izlaska promijenio se na 270 (prijašnji Nikeov nadimak za Air Max 93) čime je označen raspon od 270 stupnjeva Air Maxa u peti. Ovaj posebno dizajnirani jastuk mjehurića nije bio sličan ničemu na prethodnim modelima Air Maxa, koji su dolazili na nevjerojatnih 32 mm. U vrijeme lansiranja, bio je najviši i najopsežniji u proizvodnji, njegova ekstremna visina dopuštajući značajnu volumnu pomicanje kroz zračni jastuk za mekani, odskočni korak. U kombinaciji s dvostrukom gustoćom pjene frontfoot midsole, ovaj inovativni novi Air džep nudi vrhunsku udobnost za svakodnevno nošenje, dokazuje Nike ambiciju za dizajn potpuno udoban način života tenisica.

  Ova čvrsta baza pružila je temelj, ali cipela je imala nekoliko drugih korisnih elemenata dizajna. Gornji dio je konstruiran za fleksibilnost i prozračnost kroz uporabu različitih mrežastih ploča slojevitih pod različitim kutom, s perforacijama različitih veličina raspoređenih po cijeloj površini. Plastični štitnici također su ojačali vanjski izgled i donijeli određeni stil u Air Max 270, posebno s ekscentričnim Hot Punch tonom boja. Kao i kod nekih ranijih dizajna, Nike je promijenio položaj obruča, postavivši male s obje strane sredine stopala, a malene s bočne strane prednjeg dijela. One su dobro stajale uz elemente brendiranja baštine, inspirirane modelom Air Max 180, kako bi se proizvela elegantna cipela. Uz tako visoku razinu dizajna i udobnosti, možda nije iznenađenje da ih je nosila košarkaška legenda Kevin Durant. Nike mu je dao prilagođeni par izgrađen tako da odgovara njegovoj velikoj veličini 18 stopa, što se moglo vidjeti kako nosi 2017., nekoliko mjeseci prije službenog puštanja tenisice, dajući AM270 neki tip predizdanja.

  Dizajn Nike Air Max 270 temeljio se na filozofiji da ako ste udobni, onda ste opušteni, sigurni i zadovoljni sa svojim okruženjem; stoga ste spremni prihvatiti bilo kakav izazov. Sve je to stvorilo autentičnu modernu tenisicu i osiguralo nevjerojatan uspjeh Nikeovog prvog načina života Air Max.

  Rangiraj Nike Air Max 270
  (0)

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok