SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Midnight Navy"

AR0715-441

Jordan 11 Retro AR0715-441 01
Jordan 11 Retro AR0715-441 02
Jordan 11 Retro AR0715-441 03

Plišani materijali i bogate boje daju ovom Jordan 11 Retro sofisticirani izgled. Izgrađen je na potplatu ponoćne mornarice sa zakrivljenim rubovima, od kojih je većina prozirna, pokazujući tako pločicu od karbonskih vlakana koja stabilizira stopalo i bijeli Jumpman u svom središtu. U međuvremenu, dva neprozirna područja ispunjena uzorcima hvatanja riblje kosti nalaze se ispod prednjeg dijela i pete kako bi pružila izvrsnu vuču. Ispod luka stopala, potplat se savija prema unutra kako bi otkrio intrigantan dizajn šahovnice na donjoj strani bijelog srednjeg potplata. Izrađena od plišane Phylon pjene, ova elastična komponenta poboljšana je zračnim jastukom pune duljine, što osigurava da je stopalo adekvatno podržano od pete do pete.

Na gornjoj strani, uporaba udobnih materijala nastavlja se s baršunastim blatobranom koji okružuje cijelu cipelu. Izuzetno mekana vanjština zasjenjena je tonovima ponoćne mornarice, kao što je i ona od nubucka iznad nje. Gornji dio cipele podijeljen je na petu i drugi segment koji leži na vrhu stopala. Trake tekstila ponoćne mornarice izlaze iz šavova između ove posljednje ploče, blatobrana i pete koja se proteže prema unutra preko četvrtine prema jeziku. Ovdje formiraju petlje koje djeluju kao ušice kroz koje se mogu navlačiti vezice ponoćne mornarice. One se vežu preko jezika u istoj dubokoj nijansi plave, nijansi koja se ponavlja još jednom unutar tenisice. Ovdje oblaže podstavu i proteže se preko uloška, na kojem je otisnut svijetlo bijeli Jumpman.

Preko svoje profinjene vanjske, ovaj AJ11 ukrašen je brojnim stilskim naglascima. Jedan je Jumpman i Jordan tekst koji se pojavljuje u bijeloj boji preko sredine jezika. Obje su riječi napisane velikim tiskanim slovima, sa slovima okrenutima na bočnim stranama, a između njih je postavljen bijeli Jumpmanov logotip. Ploča pete koja se ispupčuje od toplih vremena ponoćne mornarice krasi broj 23 u debelim bijelim znamenkama kao referenca na broj dresa Jordana. Osim toga na bočnoj peti, metalni srebrni skakač donosi zaključni sjaj ovom otmjenom dizajnu Air Jordana.

  • Spol Žene
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Stilski kod AR0715-441

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok