SPORTSHOWROOM

  Nike Dunk Low

  "Rose Whisper"

  DD1503-118

  Nike Dunk Low DD1503-118 01
  Nike Dunk Low DD1503-118 02
  Nike Dunk Low DD1503-118 03
  Nike Dunk Low DD1503-118 04

  Graciozan dizajn ovog Nike Dunk Low-a sastoji se od dva svjetlosna tonova, što ga čini klasičnim primjerom baštine tenisice. Jedinica potplata ima obje nijanse jer koristi bijelu boju kroz srednji potplat i Rose Whisper duž izdržljivog gumenog potplata. Ova ugodna nijansa ružičaste pokriva okrugle stiske koje se nalaze odmah iza trake zvjezdastih čvorova na vrhu prednjeg dijela i čupavih struktura u peti. One nude savršenu postojanu bazu na kojoj se gornji mogu odmoriti.

  U međuvremenu, gornji dio tenisice sastoji se od niza netaknutih kožnih ploča u dvije iste boje kao one koje se vide na potplatu. Bijela djeluje kao pozadina, ispunjavajući kutiju srednjeg stopala i nožnog prsta, kao i tanki dio oko nisko rezanog ovratnika. Tri paralelne linije šavova pojavljuju se u ovom dijelu između stražnjeg prekrivača Rose Whispera, koji se sam zakrivljuje prema ovratniku sprijeda, i ploče pete. Ova posljednja značajka je bila vezena bijelim Nikeovim tekstom u velikim blokovima, a ispod nje izlaze cipele. Ovi logotipi dolaze u ružičastoj nijansi kako bi odgovarali cjelokupnoj estetici i dosežu preko stražnjeg prekrivača prije završetka na sredini stopala.

  Stražnja ploča preklapa se preko vrha Rose Whisper očnog kapka, koji se sam pomiče dolje s obje strane jezika kako bi se preklapao s prednjim blatobranom. Ovaj dio je Rose Whisper, kao i vezice. Na kraju ovih, raširene linije perforacija stvaraju privlačan uzorak preko prednjeg dijela stopala koji ima dodatni bonus prozračivanja cipele. Na drugom kraju, bijeli jezik prikazuje bijelu etiketu s oznakom Rose Whisper Nike. Mekana mreža prekriva unutrašnjost tenisice, još jednom u prigušenim ružičastim tonovima, a skup svijetlo bijelog Nikeovog teksta leži pokraj swoosha na ulošku kako bi elegancijom zaokružio ovaj kolorit.

  • Spol Žene
  • Brend Nike
  • Kolekcija Dunk
  • Style Low
  • Boja Bijelo
  • Sport Stil života
  • Stilski kod DD1503-118

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok