SPORTSHOWROOM

Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (New Balance)

  • Kolekcija (1906)

  • Serie (Protection Pack)

1906D

Početkom 2020-ih dizajner New Balance Yue Wu našao se u odjelu životnog stila marke s izazovnim zadatkom stvaranja nove verzije svog modela 2002R. Budući da je bio s tvrtkom samo nekoliko kratkih godina, velika je odgovornost bila ponovno zamisliti takvu klasičnu cipelu, ali on je ustao na prigodu i izradio jedan od najpopularnijih paketa tenisica New Balancea. Toliko je bio uspješan da mu je ubrzo ponuđena prilika da radi na New Balance 1906 - silueti baštine koja je inspirirala izgled originalnog modela iz 2002. i nazvana je po godini osnivanja branda. Još jednom je dokazao svoj talent za inventivni dizajn tenisica, koji je krivotvoren tijekom dva razdoblja na Pensole Footwear Design Academy u Portlandu, proizvodeći kolekciju stilski uznemirenih i dekonstruiranih verzija 1906R koje su postale poznate kao New Balance 1906D Protection Pack.

1906D ima laganu udobnost u svom srcu, izgrađena je na potpornoj bazi koja kombinira tehnologiju N-ergy potplata New Balancea koja apsorbira udarce, koja ima strukturu stabilan web luka kako bi se smanjio rizik od ozljeda stopala, s nježnim jastukom za donje noge ABZORB midsole marke, čiji ABZORB SBS gel donosi dodatnu meku podlogu na petu. Povrh toga, gornji dio je izrađen od izdržljive balističke mreže koja omogućuje stopalu da diše, a njegov ikonski "N" logo se udvostručuje kao inovativni sustav za pričvršćivanje čipke nazvan N-Lock. S tim elementima koji se brinu o svim potrebama nositeljeve visokotehnološke izvedbe, Wu bi mogao usredotočiti svu svoju pozornost na davanje 1906D zaštitnog paketa zadivljujućom estetikom. Da bi to učinio, složio je gornji dio s raznim visokokvalitetnim materijalima, rezbareći svaku ploču na takav način da se čini da su njegovi grubi rubovi s vremenom istrošeni, kada su zapravo pažljivo dizajnirani za proizvodnju tog točnog oblika. Uz ovaj retro stil, također je ukrasio tenisice u uvjerljivo prigušenim tonovima, s povremenim svijetlim trenucima koji su istaknuli svaki od njih.

Osam kolorita 1906D zaštitnog pakiranja pušteno je u prodaju 2023. godine, od kojih je polovica pretežno tamne boje, a druga polovica svjetlije boje. Na jednom kraju ove ljestvice je White - tenisica s dva sloja bijelih kožnih ploča na vrhu svoje bijele mreže. Njezin bjelkasti srednji potplat stvara nježan tonski kontrast, dok se naznake grimizne pojavljuju na bočnom srednjem potplatu, jeziku i ulošku. Djelujući kao savršena suprotnost ovom netaknutom bijelom izdanju je Triple Black boja, koja također uključuje dvostruke slojeve kože, ovaj put sve u crnoj boji, uz slično obojeni mrežasti podsloj i jedinicu potplata. Bijeli naglasci osvjetljavaju brendiranje jezika i uložaka, kao i 1906D tekst na bočnoj peti, a grimizni aspekti prikazuju se na istim mjestima kao i na svijetlom kolegi.

Još dvije boje iz kolekcije koriste kožu na gornjoj strani, još jednom u suprotnim tonovima. Jedan se zove Silver Metallic zbog sjajnog srebrnog brojača peta i slojeva, koji se oslanjaju na drugi sloj sive kože i svijetle srebrne mrežaste baze. Sve je to konstruirano preko jedine jedinice u dva bjelkasta tona, s bijelim i grimiznim područjima označavanja kao što su uložak i jezik. Druga tenisica u ovom paru prikladno je nazvana Eclipse zbog svoje tamne boje. Razni tamni mornarski tonovi ispunjavaju sve, od potplata do kožnih slojeva i mreže iza njega, dok se poznati crveni i bijeli New Balance tekst i brendiranje prikazuju na podnožju i jeziku, a amblem NB peta sjaji metalik srebrnim.

U međuvremenu, preostale četiri boje prebacuju kožu za slojeve izrađene od plišanog antilopa, dok i dalje zadržavaju mrežasti osnovni sloj. Unatoč tome, neki komadi kože su dovedeni iz drugih dizajna, uključujući poklopac na bočnoj peti koja ugošćuje 1906D tekst, brendiranu ploču na gornjoj polovici jezika i malu čipku na prednjem dijelu. Na slojevima su korištene dvije vrste antilopa, gornji sloj je napravljen od neizrazite tkanine, a donji je mnogo glađi. Iako to tenisici pruža razne intrigantne teksture, vizualna estetika pojačana je različitim shemama boja koje se koriste na svakom dizajnu. Refleksija je, u biti, svjetlija cipela, sa srebrnim mrežastim gornjim dijelom, bjelkastim slojem i srednjim potplatom krem boje. Međutim, tamnije nijanse dodaju podebljana isticanja preko vanjske strane, od zaključavanja čipke s logotipom "N" do vanjskog potplata i brojača peta, a osim grafike uloška, crni kaputi unutarnji. Također formira kocku na kremastom dijelu jezika koji pomaže istaknuti logotip NB u njegovom središtu. Linija metalnog zlata crta kutiju oko ovog logotipa, prije nego što se kraljevska boja vrati na stražnji dio jezika i dijelove potplata, donoseći dodatnu blistavost dizajnu.

Posljednje tri tenisice igraju se bojom na slične načine, počevši od Harbor Grey, čiji gornji dio spaja razne sive boje sa srebrnim New Balance logom, kremastim bijelim midsole i crnim potplatom. Na vrhu stopala može se vidjeti više nijansi sive boje u kontrastu s vezicama krem boje i crvenim i crnim naglascima oznake jezika, koji se ponavljaju i na tekstu uloška. Još jedna ponuda jednostavno je poznata kao Black boja - odraz bogate crne i tamno sive boje koja prekriva i gornji i vanjski potplat. Kao i prethodna tenisica, srednji potplat ukrašen je kremastom nijansom, ali su njegove čipke crne i unutarnje bjelkaste. Zlatni efekti se pojavljuju na njegovom jeziku i okviru oko logotipa bočne stijenke, a postoje naznake grimizne boje na njegovom ulošku i komad bočnog srednjeg potplata, baš kao i na drugim dizajnima zaštitnog pakiranja. Osma i posljednja boja je Turtledove - tenisica kontrastnih tonova s crnom jedinicom na kojoj se nalazi gornji dio različitih bjelkastih i svijetlobež nijansi. Kremastiji tonovi na svojim kožnim jezičnim zakrpama i brojaču peta, crna se širi preko unutarnjih zidova i grimizne linije okružuju crno-bijele elemente na njegovom ulošku i jeziku.

Rad Yue Wua na novom paketu za zaštitu 1906D ravnoteže jedan je od njegovih najboljih do danas i bilo bi nemoguće isključiti širenje kolekcije u budućnosti. Njegova buntovna uporaba nazubljenih presvlaka daje svakoj cipeli u kolekciji privlačan izgled, dok njegov raspon modernih značajki također čini 1906D učinkovitim trenerom performansi. Povrh toga, njegov izbor elegantnih boja znači da je postao nezaobilazan za entuzijaste tenisica i ležerne ljubitelje New Balancea, zbog čega je bio tako ogroman uspjeh.

Rangiraj New Balance 1906D
(0)

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok