SPORTSHOWROOM

  Nike Dunk Low

  "Grey Fog"

  DD1391-103

  Nike Dunk Low DD1391-103 01
  Nike Dunk Low DD1391-103 02
  Nike Dunk Low DD1391-103 03
  Nike Dunk Low DD1391-103 04

  Ovaj otmjeni par Nike Dunk Lows dolazi u dvotonskom dizajnu koji odiše elegancijom i stilom. Gornji dio izrađen je od glatke kože, s bijelim baznim slojem vidljivim kroz perforirani okvir za nožne prste, sredinu i rub ovratnika. Sivi slojevi za maglu postavljeni su preko tenisice, stvarajući prednji blatobran, okular i stražnju ploču. Ovaj posljednji dio, koji i sam sadrži komplet od četiri očice, započinje iznad vrha očne jabučice prije omatanja kako bi obavio petu cipele.

  Siva magla vezice vezati zajedno preko bijelog platnu jezika, a daljnje naznake ovog privlačan sivi ton može se vidjeti na rubu jezika i naljepnica ušivenim u svoj vrh. Ova etiketa prikazuje bijelo Nike brendiranje, koje se ponavlja preko uloška iako s obrnutim oblikovanjem boje sivog teksta na bijeloj pozadini. Meka mrežasta unutarnja obloga također je ugodna nijansa sive, kao i ploča pete. Tekst Bijelog Nikea je utkan u ovu značajku, a cipele izlaze ispod svake strane. Ovi prepoznatljivi logotipi uređeni su još jednom u sivim bojama magle i prostiru se preko stražnjeg prekrivača prije nego što završe na pločama srednjeg stopala. Iako swoshes prekidaju dvostruke linije šivanja dok prolaze preko rubova slojeva, jedna dodatna linija konca je ušivena preko sredine svake za intrigantan detalj.

  Dikromatska građa tenisice nastavlja se kroz čvrsti gumeni čep. Srednji potplat je bijel, a linija šivanja postavljena je unutar utora koji se omata oko cijelog opsega. Ispod nje se može pronaći završni element cipele - potplat sive magle. Djeluje kao temelj sa svojom kombinacijom kružnih uzoraka prianjanja u prednjem dijelu stopala i linearnih blokova oko donjeg dijela pete. Završni set Nikeovog teksta i swoosh utisnuti su u središte potplata, čime se dovršava ovaj elegantan dizajn.

  • Spol Muškarci
  • Brend Nike
  • Kolekcija Dunk
  • Style Low
  • Boja Sivo
  • Sport Stil života
  • Stilski kod DD1391-103

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok