SPORTSHOWROOM

  Jordan 4 Retro x Travis Scott ‘Cactus Jack’

  "University Blue"

  308497-406

  Jordan 4 Retro x Travis Scott ‘Cactus Jack’ 308497-406 01
  Jordan 4 Retro x Travis Scott ‘Cactus Jack’ 308497-406 02
  Jordan 4 Retro x Travis Scott ‘Cactus Jack’ 308497-406 03
  Jordan 4 Retro x Travis Scott ‘Cactus Jack’ 308497-406 04

  Moderan paleta boja na ovoj suradnji Jordan 4 Retro x Travis Scott 'Cactus Jack' inspiriran je Houston Oilersima - bivšom američkom nogometnom momčadi iz Scottovog rodnog grada. Kao takav, gornji dio se sastoji od University Blue Durabuck, visokokvalitetne kože koja čini okular, ploče koja seže od prednjeg dijela do pete, ovratnika i prekrivača koji se omata oko nožnog prsta. Još jedan sloj University Blue može se vidjeti duž gornjeg dijela sredine potplata, koji također sadrži bijele i crne komade poliuretana. Džep Nike Air vidljiv je u bijelom dijelu ispod pete, pružajući mekanu udobnost pod nogama.

  U međuvremenu, preko potplata nalaze se crno-bijela područja ispunjena uzorcima hvatanja riblje kosti raspoređenih u različitim smjerovima. Postoje dvije iznimke: glatki bijeli segment ispod pete i srednjeg dijela stopala, koji ima utisnut u središte Varsity Red Jumpman, i crni poklopac nožnog prsta, čija površina ima niz zvjezdastih čvorova.

  Vraćajući se na gornji dio, na vrhu i peti stopala može se naći nekoliko crnih vrhova. Prva je mreža koja se pojavljuje na svakom boku, odmah iza vezica i opet ispod njih. Druga su vezice same po sebi, dok je treća TPU kavez koji ih smješta na svaki kraj oka. Oni imaju dinamičan učinak prskanja boje mrlja Sveučilišta Blue, kao i trokutasta krila koja podržavaju bočne zidove. Crna peta ploča pokazuje istu grafiku na vanjskoj strani i ima nepodudarne ukrase utisnute u Varsity Red - Jumpman na desnoj nozi i logotip Cactus Jack na lijevoj strani.

  Bogata tamnocrvena nijansa boje Varsity Red nastavlja se na unutrašnjost cipele, gdje oblaže unutarnje zidove i sockliner. Veće mrlje University Blue su točkaste preko ove posljednje značajke zajedno s bijelim Jumpmanom na lijevoj strani i još jednim logotipom Cactus Jack na desnoj strani u crnoj boji. Veliki četvrtasti flaster ušiven je u vrh jezika, još jednom u svijetloplavim tonovima. Vezani u nju je konačni Jumpman iznad riječi "Let", oba izrađena od srebrno sive niti koja donosi ugodan sjaj na vrh stopala, završavajući tako ovu elegantnu verziju klasične siluete.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 4
  • Stilski kod 308497-406

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok