SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Black Cat"

CU1110-010

Jordan 4 Retro CU1110-010 01
Jordan 4 Retro CU1110-010 02
Jordan 4 Retro CU1110-010 03
Jordan 4 Retro CU1110-010 04

Ovaj suave Jordan 4 Retro ima elegantan, agilni dizajn koji odražava njegov nadimak, Black Cat - nadimak koji je korišten od milja u odnosu na samog Michaela Jordana tijekom njegovih ranih godina. Tenisica počiva na gumenom obodu obloženom valovitim linijama prianjanja koje su raspoređene u različitim smjerovima kako bi se osigurala visoka razina vuče pod nogama. Ispod slavoluka nalazi se bijeli Jumpmanov logotip, prvi među mnogima pronađen na cipeli, kao i jedini trag bijele boje. Crni midsole povećava udobnost ovog Air Jordana putem džepa zraka koji se može vidjeti kroz prozirni prozor u peti.

U međuvremenu, gornji dio izrađen je od baršunastog crnog nubucka i antilopa, koji prekriva prednje i četvrtinske slojeve, dajući tenisici osjećaj visoke klase. Područja crne mreže donose intrigantnu estetiku na bokove, s još jednim komadom odmah ispod crnog oka. TPU kavezi osiguravaju vezice na dva mjesta sa svake strane ove posljednje značajke, držeći ih čvrsto preko crnog jezika. Ovdje se suptilni kontrast u boji nalazi u obliku grafitnog skakača s riječju "Let" ispod njega u rukom pisanom fontu.

Dodatni TPU trokuti izlaze iz četvrtinskih slojeva prije spajanja na čipkaste kaveze, držeći tako različite dijelove cipele zajedno. Iznad njih, glatki crni ovratnik štiti gležanj, dok iza njih, crna peta kartica sadrži još jedan Jumpman, ovaj put stapanje u pozadini u crnoj boji, njegova blago sjajna površina daje mu privlačan sjaj na svjetlu. U unutrašnjosti, završna prskanja Light Graphite ukrašava Jumpman logotip na crnom ulošku za elegantan završetak.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 4
  • Stilski kod CU1110-010

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok