SPORTSHOWROOM

Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Yeezy)

  • Kolekcija (380)

380

Yeezy 380 izvorno je razvijen kao 3. verzija Yeezy 350, što ne čudi ako pogledate dva dizajna jedan uz drugoga. Dijele iste lagane, porozne gornje, debele, ali minimalne čipke, prozirne pruge, niskog gornjeg oblika, izdubljeni gumeni potplat, uvučeni adidas logo, reflektirajući 3M detalji i naravno, jastučasti srednji potplat.

Ipak, Yeezy Boost 380 iskovao je svoj vlastiti put, s novostima u brojnim ključnim područjima. Prvo, imaju slojevit tisak sličan kamo, stvarajući 3D topografski dizajn. Zatim tu je proziran gumeni potplat, pretjerane perforacije, visok, upečatljiv ovratnik i na kraju, voluminozni srednji potplat koji se naginje prema gore na leđima. Na 380-u, ova kosa peta zajedno s više kutnim dizajnom manžetne i obrubom prožima cipelu čistim izgledom. 

U studenom 2019. cipela je pala kroz pop-up dućan LA-a i vlastitu web stranicu tvrtke Kanye, Yeezy Supply, zbog čega su distribucijski kanali ograničeni i potražnja je visoka. Prvi put se pojavila u boji Cement Greya i Creama nazvanoj "Alien", ime koje je neke obožavatelje navelo na zaključak da bi mogla upućivati na Kanyeovu neobjavljenu pjesmu ft. Kid Cudi, Yung Thug i Migos. Sastojao se od prozirnog zelenog potplata koji je bio sablastan i ispred svog vremena. Što se tiče gornjeg dijela, ono što se čini da su dva ripsa niz bočne i medijalne strane sadrže perforirane mjehuriće, čineći cipelu laganom i vrhunski prozračnom. 

Ova je boja osobito hrabra u svom izgledu, ali je izvorni dizajn 380-a sam po sebi stilski odvažan. Iako je puno dugovao 350, jasno je da je pokrenuo Yeezy brand na svoje jedinstveno putovanje, možda postavljajući temelje za mnoge inovativnije tenisice u budućnosti. Imperijalna visina kutnog pojačanja, izvanzemaljske šarenice i svrhovita izrezivanja čine Yeezy 380 doista svježom tenisicom koju treba držati, gledati i nositi. 

Rangiraj Yeezy 380
(2)

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok