SPORTSHOWROOM

Jordan 4 x Off-White™

"Sail"

CV9388-100

Jordan 4 x Off-White™ CV9388-100 01
Jordan 4 x Off-White™ CV9388-100 02
Jordan 4 x Off-White™ CV9388-100 03
Jordan 4 x Off-White™ CV9388-100 04

Ovaj Jordan 4 x Off-White™ tenisica preradio je luksuzna modna oznaka Virgila Abloha kako bi oblikovala vrlo poželjan dizajn pun glatkih tonova kao što su Sail i Muslin. Uz to, prekriven je primamljivim kreativnim dodirima, uključujući na bočnoj strani bež srednjeg potplata, gdje je riječ "Air" otisnuta u Ablohovom crnom fontu Helvetica. Odmah ispod toga, u malom dijelu bijele boje, nalazi se prozor koji omogućuje nositelju da vidi zračni jastuk unutar pete. Dok to donosi udobnost, potplat koristi šare za držanje riblje kosti zajedno s čvorovima u obliku zvijezde na nožnim prstima kako bi se pružila vuča tijekom cijelog. Prozirni i bjelkasti dijelovi ispod prednjeg dijela stopala dodaju alternativni izgled, kao i bijeli komad ispod luka stopala, čije središte krasi Nikeov brend.

Prozirni dijelovi potplata protežu se oko nožnog prsta i bočne strane, odmah iznad koje se može vidjeti blatobran prednjeg dijela stopala. Dolazi u sličnoj nijansi bež boje i izrađen je od zaštitnog sintetičkog materijala s osjetljivim rešetkastim uzorkom preko njegove površine. Lagano kremastiji ton ispunjava kožni prekrivač koji seže od pete sve do bokova do pete. S obje strane stražnjeg dijela, trokutasti komadi TPU-a izlaze iz ove ploče iznad dvostruke linije šivanja. Svaki se spaja na kavez od čipke u obliku lepeze koji pak smješta čipke prema vrhu ravnog bež jezika. Ove vezice zatim prolaze kroz ušice kožnog okulara, prije nego ih drugi čipkasti kavez učvrsti na mjestu na dnu. Neposredno ispod toga nalazi se široka bijela mreža, sa sličnim dijelovima ovog materijala na četvrtini, a medijalna strana djelomično zamagljuje više teksta Helvetice u crnoj boji iza sebe.

Na gornji dio jezika ušiven je veliki kvadrat s tamnosivim Jumpmanom i riječju "Flight". Unutra je cipela prekrivena dodatnim bjelkastim tonovima, a na ulošku se nalazi podebljani crni tekst Nike Aira. Ovratnik ima pomalo izložen izgled s nedovršenim šavovima, što je u skladu s Ablohovom željom za dekonstruiranim dizajnom. U međuvremenu, velika peta donosi još jedan prozirni aspekt na tenisicu, njegovu prozirnu površinu s otisnutim Nike Air formulacijom i potisak. Air Jordan pismo ušiveno je u crnoj boji na donjoj strani jezika, a kremasta zip-kravata upotpunjuje zvjezdani izgled ove elegantne Off-White™ suradnje.

  • Spol Žene
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 4
  • Stilski kod CV9388-100

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok