SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro OG

"Bred"

308497-060

Jordan 4 Retro OG 308497-060 01
Jordan 4 Retro OG 308497-060 02
Jordan 4 Retro OG 308497-060 03
Jordan 4 Retro OG 308497-060 04

Ova prikrivena tenisica Jordan 4 Retro OG nosi ime Bred zahvaljujući dubokom crnom gornjem dijelu i jarkim crvenim odsjajem. Potonji ton se može naći na peti i nožnom prstu na grippy potplatu, a većina ove značajke dolazi u Cement Grey. Dva područja Summit White gume sjede ispod prednjeg dijela i luka, prva obložena dijagonalnim udubljenjima, a potonja sadrže marku Fire Red Nike. Dvije od tih nijansi čine svoj put do sredine, što je Cement Grey, gdje se kreće oko nožnog prsta i duž bočnog boka, i Summit White kroz ostatak stopala. Ispod pete i kroz prozirni prozor u sredini potplata vidljiv je džep inkapsuliranog zraka koji korisniku pruža mekanu, odskočnu platformu za hodanje.

Spajanje ove čvrste baze na gornji dio je uglađen crni blatobran. Iznad toga, glavni dio vanjskog dijela izrađen je od tri sloja glatke crne nubuck, jedan oko vampa, drugi od pete do pete preko središta stopala, a posljednji pokriva četvrtinu sve do ovratnika. U ovom završnom komadu kroz ušice se provlače tamne vezice, dok na njenim stranama i prednjoj strani krase mrlje od crne mreže. Cementni sivi TPU paneli leže s obje strane okulara na vrhu i dnu, svaki s ventilatorom od devet rupa koje smještaju vezice kako bi ih sigurno držali na mjestu. Ispod njih je vidljiv crni jezik, a na vrhu se nalazi kvadratna mrlja s crvenim Jumpmanom i bijelim tekstom na kojem piše "Let".

Unutar cipele, više prskanja Fire Red može se naći, prvo na podnožju, a zatim na stražnjoj strani jezika, koji ima Air Jordan patch ušivenim u nju. Tekst Black Nike Aira otisnut je na podnožju uloška, a unutarnji zidovi koji se uzdižu oko njega su Cement Grey. Natrag na vanjskoj strani, crna trokutasta krila spajaju se s krajnjim gornjim čipkastim kavezima na bokovima, a crna peta ispunjava stražnji dio tenisice. Na vrhu je navijena peta i u sredini je posljednji set podebljanih Nike Air brandinga koji je utisnut u cementno sivim tonovima, čime je upotpunio ovu kultnu Air Jordan šarenicu.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 4
  • Stilski kod 308497-060

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok