SPORTSHOWROOM

  Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Jordan)

  • Kolekcija (1)

  • Stil

  • Suradnja (Travis Scott)

  Air Jordan 1 x Travis Scott

  Travis Scott započeo je partnerstvo s Jordanom Brandom još 2017. godine, kada su zajedno radili na produkciji verzije Jordana Trunner LX koju će nositi na turneji s Kendrickom Lamarom u ljeto te godine. Prošlo je još dvije godine prije nego je američki reper objavio svoje prvo izdanje za Air Jordan 1 jer je u međuvremenu proveo neko vrijeme radeći na nizu drugih dizajna, kao što su Nike Air Force 1 i Air Jordan 4. Ovaj početni Jordan 1 High x Travis Scott, koji je bio poznat kao Mocha, vidio je tipično elegantan početak niza Highs i Lows koje će par nastaviti stvarati. Kombinirala je vrhunsku bijelu kožu s raskošnim smeđim antilopom i nekonvencionalnim crnim tenisicama na bočnim stranama koje su okrenute u suprotnom smjeru od logotipa na drugim Nike i Jordan tenisicama. Njegove buduće suradnje s AJ1 postale su poznate po toj idiosinkratičnoj promjeni, kao i po prisustvu raznih motiva Cactusa Jacka koji su predstavljali istoimenu izdavačku etiketu pjevača, dajući im svoj jedinstveni izgled.

  Kasnije 2019. godine, Scott je osobno viđen na pozornici kako nosi nisku verziju prethodnog High sneakera, ovaj put u zelenoj i crnoj boji s bijelim obrnutim swoosh-om. Iako to nikad nije objavljeno, to je značilo da je popularni glazbenik radio na low-top dizajnu, a fanovi su ubrzo dobili Jordan 1 Low x Travis Scott da su zapravo mogli dobiti svoje ruke na. Dapper tenisica nazvana je Dark Mocha, zbog svoje uporabe glatke crne nubuck uz kaki boje antilopa, a ukrašena je velikim bijelim kožnim obrnutim swoosh za podebljani izgled.  

  Ova tenisica je postavila ton za suradnju Jordana 1 x Travisa Scotta koja je trebala doći u 2020-ima kao niz rasprodanih low-top dizajna koji su objavljeni u ranom dijelu desetljeća. Početak ove serije cipela bila je suradnja koja je grupi dodala treću kreativnu stranu u obliku dugogodišnjeg Nikeovog suradnika, Hiroshija Fujiware i njegovog streetwear branda Fragment Design. Jordan 1 Low x Travis Scott x Fragment bio je nevjerojatno privlačna Retro tenisica s crno-bijelim gornjim i svijetlim plavim isticanjima oko pete i ovratnika. Svi oni koji su surađivali bili su počašćeni na njegovoj vanjskoj strani, na kojoj su se nalazili logotipi Cactus Jacka na lijevoj peti, amblemi Air Jordana i Fragmenta na desnoj strani te klasični tekst Nike Aira ušiven u jezičku etiketu. Ova Niska verzija Air Jordana 1 x Travis Scott x Fragmenta bila je popraćena vrhunskom tenisicom koja je preokrenula paletu boja svog kolege koristeći bijelu boju kao glavni sloj u prednjem, srednjem i peti i crnu preko swooshsa i proširenog ovratnika, s plavim isticanjima na nožnom prstu i peti koja dovršavaju izgled.

  U 2022. godini, samo godinu dana nakon suradnje Fragmenta, kolekciji su dodane dvije nove tenisice Air Jordan 1 Low x Travis Scott. U srpnju je na tržište izašla boja Sail and Ridgerock, prvo putem tombole na Scottovoj internetskoj stranici, a zatim putem aplikacije SNKRS, gdje je oborila rekorde prikupivši 3,8 milijuna prijava. Poznata i kao Reverse Mocha, imala je gornji dio s vrhunskom bijelom kožom koja je sjela pokraj bogatog smeđeg nubucka, dok je Sail dovršio shemu boja na srednjem potplatu i prema natrag. Sljedeći je bio Black Phantom, koji je imao elegantan, potpuno crni gornji dio antilopa i jedinicu u odgovarajućim tonovima. Bijeli šavovi pružaju savršen kontrast ovoj tamnoj površini, kao i bijeli motivi na pločama pete - krila Air Jordana na desnoj nozi i amblem bube na lijevoj strani koji simbolizira napredak, stabilnost, ljubav i prirodu. Uz muški dizajn, ova tamnija tenisica bila je dostupna i u dječjim modelima, što je Jordan 1 x Travis Scott učinilo dostupnim za sve uzraste. 

  Taj se trend nastavio i u 2023. jer je otkriveno da je broj AJ1 nižeg vrha. Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG Olive šarenica izrađena je u ženskim i dječjim veličinama za travanjsko izdanje, ponovno koristeći glatke, zemljane nijanse kako bi stvorili elegantan dizajn. Poput nekih ranijih cipela, imao je retro-izgleda Sail midsole, ali ovaj je bio smješten na vrhu dubokog maslinasto zelenog potplata. Bočne obloge imaju isti ton, a crvena boja ističe efekte brendiranja preko crno-bijelog gornjeg dijela. Nekoliko mjeseci kasnije, Jordan 1 Low Golf x Travis Scott je bio zadirkivan, dodajući još jednu dimenziju u seriju. Vanjski dio bio je nešto lakši od prethodne ponude, ali uporaba vrhunskih materijala ostala je. Neutralna Maslinova nubuck formirala je bazu, s gotovo bijelim slojevima u prednjem dijelu i peti. Obrnuti nalet je bio crn, konvencionalni na bijelom boku, a blijeda limeta zelena jezična zakrpa sa siluetom Jordana ušivenom u nju zaokružila je izgled. 

  U godinama otkako je Travis Scott prvi put surađivao s Jordanom, stvorio je neke od najpoželjnijih suradnji svih marki. Od njih su njegove izvanredne tenisice Air Jordan 1 nevjerojatno popularne, rasprodane gotovo odmah i čak rušeći rekorde na putu. Budući da nastavlja raditi na sve više dizajna za brand, može odstupati od drugih modela, ali njegovi AJ1 uvijek će ostati vrlo tražena kolekcija ikonskih tenisica.

  Rangiraj Jordan 1 x Travis Scott
  (0)

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok