SPORTSHOWROOM

Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (New Balance)

  • Kolekcija (2002R)

  • Serie (Protection Pack)

2002r Protection Pack

New Balance 2002 izašao je 2010. godine kao udoban lifestyle trkač izgrađen s visokokvalitetnom kožom i gornjim dijelom od antilopa i potplatom obloženim gustim gel jastukom. Međutim, upravo je preporod cipele 2020. godine bio taj koji ju je istinski gurnuo u javnu svijest. Ažurirani 2002R dodao je moderne tehnologije za ublažavanje na potplatu, nudeći poboljšanu udobnost uz svoju elegantnu estetiku. Do 2021. godine već je izrađeno nekoliko desetaka verzija tenisica, a dizajner New Balancea Yue Wu dobio je zadatak da razvije kolekciju kako bi još jednom obnovio tenisicu. Iako posve nov u lifestyle podjeli, Wuova želja da svojim radom izazove snažne emocije vidjela ga je kako stvara dekonstruirani model koji je značajno promijenio izgled originala. Prve šarenice su došle kao dio Čopora iz Profinjene budućnosti, tako nazvanog zbog Wuovog opažanja da su cipele New Balance bile izdržljive i da su još uvijek izgledale dobro nakon godina korištenja. Međutim, uskoro je postao poznat kao 2002R Protection Pack - sve veća kolekcija koja danas sadrži neke od najpoželjnijih tenisica New Balance.

Novi Balance 2002R Protection Pack lansiran je s triom dizajna, od kojih svaki sadrži potpornu kombinaciju ABZORB midsole i responzivne N-ergy gel podloge za dodatnu apsorpciju udara u peti i prednjem dijelu stopala. Imaju i buntovnu estetiku koju proizvode grubi rubovi antilopa u prednjem dijelu, četvrtini i peti te izložena pjena na gornjem rubu jezika, dok se poznati "N" logo nalazi na svakom boku, a suptilni 2002R tekst nalazi se na bočnoj peti. Prvijenac u boji bio je stealthy Phantom, s crnom i tamnosivom shemom boja, i elegantna Sea Salt, čija sva bijela građa uključuje glatke kožne ploče na stranama prednjeg dijela i ovratnika umjesto mreže na druga dva modela. Paleta boja Rain Cloud - treća i posljednja cipela u pakiranju - sjedi negdje između vršnjaka, s mješavinom sivih nijansi raširenih po koži, antilopu i mrežastim gornjim dijelovima koji su mu krajem 2021. godine donijeli mjesto na mnogim omiljenim popisima.

Nevjerojatan uspjeh ove prve tri cipele doveo je New Balance do povećanja broja boja u paketu zaštite 2002R za sedam u 2022. Jedno od najranijih izdanja koje je dodano bilo je Pink izdanje, koje okuplja mješavinu pastelnih ružičastih, ljubičastih i magenta tonova na antilopnim pločama slojevitim preko njezina prozračna mrežastog gornjeg dijela. Kasnije tijekom godine, Distressed šareni put u potpunosti je prihvatio istrošeni izgled povezan s paketom, zamijenivši antilop za bjelkaste komade tekstila i kože s pocrnjelim sjenčanjem kao da su vidjeli mnogo godina trošenja. Uslijedila je Light Artic Grey, čiji se dapper gornji dio pomaknuo iz blijedo sive kroz ljubičasto plavu i u tamnije ljubičastu na antilopu iza logotipa New Balance na svakom boku.

Kako se približavao četvrti kvartal 2022., izdane su još tri različite boje, svaka s vlastitim tonom i materijalom koji preuzima Wuov 2002R dizajn. Tamna Dark Navy ima duboke plave antilop slojeve s teksturiranim eksterijerom na vrhu mrežaste baze u laganom akvamarinskom tonu, bendovi bijele kože teku preko njega dajući dizajn bogato profinjen izgled. Nasuprot tome, Vintage Orange ide s mnogo svjetlijom estetikom stvorenom blistavom nijansom naranče koja pokriva glatku antilopu i mrežastu vanjsku mrežu, snažno naglašavajući svoje netaknute bijele efekte brendiranja. Treći je bio Mirage Grey, koji nudi antilop s više atmosferilija i sivo-zelenim završetkom preko mreže modrog lima, s bijelim i kremastim srednjim potplatom koji donosi svjetlije efekte uz prigušeni gornji dio. Capping off 2022. bila je Lunar New Year ili prašnjava boja jorgovana, koja uključuje nježnu ružičastu boju kroz mrežasti podsloj, jorgovanu i tamnosivu preko svojih dlakavih antilopa i ugodnu kremu na svojim vezicama i srednjem potplatu. 

Prelaskom u 2023. novi paket za ravnotežu 2002R zaštitu nastavio je dobivati zamah, a raspon je dodatno proširen. Prva polovica godine sadržavala je niz od četiri tenisice, svaka s kohezivnijom shemom boja od izdanja za 2022. godinu. Svi su oni izgrađeni na hrapavom crnom potplatu i dobro podstavljenom srednjem potplatu u bijeloj i bež boji, ali gornji je mjesto gdje se razlikuju, počevši od Black boje, čiji tamni antilop slojevi otkrivaju ugljen boje mreže i svijetlo siva koža gdje su odsječeni. Kao i ostala tri u ovoj grupi, ima slovo N-ergy otisnuto na amblemu "N" na svakoj strani, kao i na uobičajenom mjestu na bočnom srednjem potplatu. Zapravo, ovaj detalj je jedinstven za ove članove zaštitnog paketa i može se vidjeti na sljedećoj cipeli koja će biti objavljena u proljeće 2023: Navy boja. Ovaj ima tamno plavu temu preko jezika, antilop ploče i mreže, s naznakama svjetlije plave na svojim srednjim slojevima. Dva preostala dizajna lansirana su otprilike u isto vrijeme - Slate Grey kombinirajući elegantan raspon sivih tonova, a Driftwood ukrašava različite elemente s pješčanim tan i bež nijansama.

U drugoj polovici 2023. u zaštitni paket dodana su još četiri 2002R s nizom intrigantnih značajki specifičnih za taj skup. Iako zadržavaju isti dekonstruirani izgled ostatka pakiranja, sva ova četiri odlučuju se za čvrst ripstop materijal gdje njihovi prethodnici imaju mrežasti podsloj, a neki čak koriste tradicionalnu kožu na slojevima umjesto antilopa. Najprimjetnija je razlika, međutim, na vezicama, koje imaju uže sličan stil i osigurane su podesivim prekidačem na vrhu, a ne tradicionalnom metodom vezanja. Kao i raniji dizajni iz 2023. godine, svi imaju dosljednu tonsku temu, što je vidljivo na svijetlim tonovima boje i kreme koji ukrašavaju kolor Sandstone. Druga, zvana Eclipse, radi duboki blues na svojim nubuck slojevima i prikazuje crne akcente oko pete i preko unutarnje. Visoka High Desert ima asortiman zemljanih smeđih tonova koji prožimaju njezine različite slojeve, dok Dark Moss također evocira prirodne slike svojim dubokim maslinasto zelenim slojevima.

Unatoč činjenici da je Yue Wu offbeat verzija 2002R je samo oko za nekoliko godina, to je već uzeo svijet tenisica po oluji, zarađujući ga popularnost većina drugi mogu samo sanjati. Uz sve veći popis elegantnih boja, New Balance 2002R Protection Pack ne izgleda kao zaustavljanje u bilo kojem trenutku čim obožavatelji željno iščekuju sljedeće iteracije koje će bez sumnje biti objavljene u godinama koje dolaze.

Rangiraj New Balance 2002R Protection Pack
(0)

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok