SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro Mid

"Chicago"

554725-605

Jordan 1 Retro Mid 554725-605 01
Jordan 1 Retro Mid 554725-605 02
Jordan 1 Retro Mid 554725-605 03
Jordan 1 Retro Mid 554725-605 04

Korištenje jarke nijanse crvene uz crne i bijele tonove na ovom Jordan 1 Retro Mid stavlja ga među popis zapanjujućih Chicago boja nazvanih po Michaelu Jordanu je Bulls NBA momčadi. Izgrađen je na Gym Red gumenom potplatu koji kombinira kružne i linearne linije prianjanja za visoke razine vuče ispod stopala. Ispod srednjeg stopala je također nejasno šesterokutna udubljenja s utisnutim Nikeovim brandom, dok se srednji potplat prebacuje u bijelo za privlačan kontrast. Unutra, ova posljednja značajka ima džep odskočiti Nike Air okružen pjenom padding, nudeći nositelju udoban jastuk ispod nogu.

Izdržljive kožne ploče postavljene su jedna na drugu kako bi stvorile poznati oblik gornjeg dijela AJ1. Ovdje uglavnom dolaze u Gym Red, svijetli ton koji pokriva prednje slojeve, ploče srednjeg stopala, brojač peta, ovratnik i okular. Netaknute bijele sekcije ispunjavaju preostale ploče u kutiji za nožne prste i ovratniku, a bočni swooshes dodaju daljnje tonske varijacije, još jednom se izrađuju od glatke bijele kože. Za petama, dva Nikeova logotipa susreću se u pravokutniku Gym Red koji se nalazi malo iza crnog logotipa Air Jordan Wings utisnutog na bočnu ogrlicu.

Unutra se pojavljuju dinamičnije promjene u tonu jer je mekana unutarnja obloga crna, a uložak Gym Red. Na potonju je otisnuta crna Jumpmanova silueta, a bijela mrlja posvjetljuje crni materijal koji pokriva stražnji dio jezika. S druge strane, prednja strana jezika je također crna, ali čipke koje se križaju preko nje su Gym Red s mrljama crnog konca koje su tkane kroz njih. Na kraju, još jedna mrlja Gym Red pojavljuje se na crnoj naljepnici jezika u obliku Jumpman siluete iznad riječi "Air", čime se ova podebljana tenisica prekriva upečatljivom verzijom poznatog logotipa marke.

  • Spol Djeca
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Mid
  • Verzija Chicago
  • Stilski kod 554725-605

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok