SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro High OG

"Dark Mocha"

555088-105

Jordan 1 Retro High OG 555088-105 01
Jordan 1 Retro High OG 555088-105 02
Jordan 1 Retro High OG 555088-105 03
Jordan 1 Retro High OG 555088-105 04

Ova dapper Jordan 1 Retro High OG tenisica izrađena je od mješavine materijala u setu profinjenih boja za nezaboravan dizajn. Njegov crni potplat uspostavlja jak temelj pomoću prstenastih udubljenja i pravokutnih pluća, od kojih oba imaju grubu površinu, čineći cijelu stvar čvrstom i hrapavom. Srednji potplat na vrhu ima i jastučiće od pjene i ugrađeni zrak koji pruža udobnost uz vuču potplata.

Kroz gornji dio, više bjelkastih tonova može se vidjeti duž bokova i u liniji oko pete između dva dijela tamne Mocha nubuck. Donji od njih formira brojač peta, a drugi se omata oko ovratnika. Korištenje takvih finih materijala daje ovom vrhunskom tenisicom vrhunski osjećaj, dok set Air Jordan Wings utisnut u bočni ovratnik u crnoj boji dodaje klasični dodir. Iza toga, gležanj je Jedro u tonu, iako kada dosegne toplinu ovratnika, prebacuje se u crno. Ova nijansa se nastavlja kroz unutrašnjost, osim preko teksta Nike Aira na ulošku, koji se zrake tamne površine u bijeloj boji.

Black and Sail se ponovno spajaju preko vampira, a potonji se pojavljuje na kutiji za nožne prste, čije prozračne perforacije stopalu pružaju malo ventilacije, a prvi se širi preko blatobrana koji ga okružuje. Očni i vezice su također crne, a jezik bjelkast. Ušivena u gornji dio je crna oznaka s bijelom Nike Air markom, čime se zrcali shema boja iz unutrašnjosti tenisice. Crne ljuljačke se kreću duž bjelkastih ploča srednjeg stopala kako bi zaokružile privlačan izgled ovog dizajna.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil High
  • Stilski kod 555088-105

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok