SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low Travis Scott x Cactus Jack

"Mocha"

CQ4277-001

Jordan 1 Low Travis Scott x Cactus Jack CQ4277-001 01
Jordan 1 Low Travis Scott x Cactus Jack CQ4277-001 02
Jordan 1 Low Travis Scott x Cactus Jack CQ4277-001 03
Jordan 1 Low Travis Scott x Cactus Jack CQ4277-001 04

Ovaj par tenisica Jordan 1 Low Travis Scott x Cactus Jack ukrašen je tamnim tonovima i avangardnim elementima za jedinstveno elegantan izgled. Duboko smeđa inicira stvari na potplatu, gdje pokriva kružne strukture u prednjem dijelu stopala i kubične formacije pete. Srednji potplat dolazi u kremastoj bijeloj boji koja mu daje stari, retro osjećaj, prije nego što se gornji dio vrati u tamnije boje kako bi odgovarao potplatu.

Visokokvalitetna nubuck formira bazu gornjeg dijela kroz perforiranu kutiju za nožne prste i četvrtinu, od kojih su oba crna u tonu. Na vrhu ovog parka nalaze se slojevi od tamne moke izrađeni od raskošnog antilopa. Medijalni bok ima snijeg izrađen od istog mekog materijala, kao i peta, koja ima ploču na vrhu koja se oslanja na drugi prekrivač duž donje polovice. Primarna ploča s petom ima svijetli University Red vrhunac koji se širi s njegove tamne površine Mocha u obliku logotipa Air Jordan Wings na desnoj nozi i skice Cactus Jack lice na lijevoj strani. Oba su vezena na cipelu, baš kao i Cactus Jack križ iza snijega na medijalnom bočnom zidu. Još jedan od ovih logotipa može se pronaći na crnom jeziku platna pokraj bijele naljepnice sa skupom klasičnog Nike Air teksta vezenog u njega u crvenoj boji.

Drugdje su crni ulošci ukrašeni mnoštvom efekata marke. Lijevi sockliner ima logotipe Jordan Wings i Jumpman u University Redu zajedno s Cactus Jackovim križem u bijeloj boji, dok je desni Nike Air napisan u University Redu, lice Cactus Jacka u bijeloj boji i dva bijela pravokutnika s imenom Travis Scott otisnutim obrnutim slovima. Natrag na vanjskoj strani, konačni nagovještaj rapperovog utjecaja može se vidjeti na bočnoj strani, gdje se pojavljuje uvećani nalet Jedra. Njegov rep je postavljen prema prednjem dijelu stopala tako da je okrenut u suprotnom smjeru od logotipa na većini ostalih Nikeovih tenisica, djelujući tako kao nezaboravan simbol suradnje.

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok