SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"Green Toe"

553558-371

Jordan 1 Low 553558-371 01
Jordan 1 Low 553558-371 02
Jordan 1 Low 553558-371 03
Jordan 1 Low 553558-371 04

Stil blokiranja boja na ovom Jordanu 1 Low priziva izgled baštine ranijih dizajna, za tenisice visoke klase. Bijela osigurava platno za tamnije tonove koji će zasjati, pojavljujući se prvo na zračnom jastučiću srednjeg potplata, a zatim kroz kožne ploče srednjeg stopala, koje se sužavaju u tanki komad materijala oko pete. U međuvremenu, nijansa poznata kao Noble Green može se vidjeti kako prekriva cijeli potplat, uključujući i zategnute strukture ispod pete i koncentrične krugove ispod prednjeg dijela stopala.

Ova bogata nijansa zelene vraća se na gornji dio, njegova uporaba kroz okvir za prste dajući cipeli njegov nadimak - Zeleni prst. Ventilacijske rupe u ovoj značajki prozračuju stopalo, a crni blatobran koji ga okružuje štiti nožni prst od prskanja blata. Odmah iza nožnog prsta nalazi se par crnih slojeva koji sežu od srednjeg potplata do mirovanja na dnu očnog oka sa svake strane. Ovo je također crno i dijeli svoje donje ušice s gore spomenutim slojevima. Vezanje je skup crnih čipki, a ležanje preko vrha stopala je crni jezik s vezenim Jumpmanom koji zrači s njegove površine u zlatnožutoj nijansi zvanoj Pelud. Dres Michaela Jordana broj 23 suptilno je dodan čipkastoj petlji, odajući tako počast čovjeku iza tenisice.

Premještajući se na stražnji dio stopala, Noble Green se vraća na brojač peta i oko nisko rezanog ovratnika. Komplet Air Jordan Wings vješto je ušiven u petu ispod malog pravokutnika kože u bogatijim zelenim nijansama. Izranjajući s obje strane i spuštajući se niz svaki bok je kožni nalet čija crna boja savršeno leži između bijelog srednjeg stopala i plemenitih zelenih dijelova pete. Fina bijela linija konca prelazi svoje središte jer je ušivena u svaku bočnu stijenku dijagonalnim putem od srednjeg potplata do okulara. Neodoljiv položaj crno-bijelih boja ponovno se pojavljuje unutar cipele, s tim da prvi ton prevlači podstavljenu unutarnju oblogu i uložak, a drugi razlikuje Jumpman siluetu na socklineru, za dolikuje zaključku o ovom otmjenom Jordanu 1.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Low
  • Stilski kod 553558-371

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok