SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low SE

"Concord"

DV1309-100

Jordan 1 Low SE DV1309-100 01
Jordan 1 Low SE DV1309-100 02
Jordan 1 Low SE DV1309-100 03

Ovaj par tenisica Jordan 1 Low SE odaje počast legendarnom Air Jordan 11 Concordu u korištenju boja i tekstura. Ima pametan gornji dio s bijelom kožnom bazom koja pokriva dijelove srednjeg stopala, kutiju za nožne prste i jezik. Osim toga, sjajna crna lakirana koža dodaje dašak elegancije kroz prednje i stražnje slojeve. Ovaj tamni sjajni materijal također čini okular i proteže se oko ovratnika prije nego što se posljednji put pojavi u obliku snijega koji leži na svakoj strani. Trokutasta linija šavova reže se preko ploče srednjeg stopala i pada na snijeg, dok druga linija teče odmah iznad nje ispod oka duž tanke trake bijele kože koja se kreće gore oko stražnjeg dijela stopala odmah iznad repnog kraja snijega.

Pojedinosti o brendiranju se pojavljuju drugdje na ovom modelu, sa setom Air Jordan Wings na ploči pete. Njegova bijela nijansa snažno se ističe na crnoj površini iza nje, stvarajući zadivljujući izgled s leđa. U međuvremenu, puffy bijeli jezik ima crni materijal koji obrubljuje gornji rub i Jumpman logo ušiven u crnu boju. Bijele čipke prekrižene preko vrha ove značajke prema prednjoj strani cipele, gdje se linije perforacija mogu vidjeti u kutiji za nožne prste. Oni donose prozračivanje stopala, dok jedinica gumenog đona pruža dodatnu udobnost kroz mekani jastučić srednjeg đona.

Pod nogama, vanjski dio bijelog srednjeg potplata ima teksturiranu završnu obradu, a vanjski potplat dolazi u prozirnim plavim tonovima. Sadrži kružne oblike drške ispod prednjeg dijela i blokove ispod pete za visoku razinu kvalitetne vuče. Posljednji detalj koji se odnosi na raniji Concord dizajn dolazi na crnim ulošcima u obliku tamnoljubičastog slova. Ako je cipela okrenuta na peti, spljoštena slova čine riječ "Jumpman" - svjedočanstvo i legendarnom igraču i Jordanu Brandu.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Low
  • Stilski kod DV1309-100

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok