SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro High OG

"University Blue"

555088-134

Jordan 1 Retro High OG 555088-134 01
Jordan 1 Retro High OG 555088-134 02
Jordan 1 Retro High OG 555088-134 03
Jordan 1 Retro High OG 555088-134 04

Ovaj Jordan 1 Retro High OG ima mekane plave tonove koji odaju počast Sveučilištu Sjeverne Karoline - momčadi Michaela Jordana kada je igrao u NCAA. Oni su upareni s neutralnim nijansama crne i bijele boje kako bi stvorili elegantnu tenisicu. Dizajn se temelji na čvrstom jedinici s plavim potplatom Sveučilišta koji uključuje ravne i kružne linije prianjanja, pružajući prianjanje nositelju pri poduzimanju svih vrsta različitih pokreta. Uz to je vezan bijeli midsole s pjenastim jastucima i inkapsuliranim zrakom u peti, koji donosi udobnost uz prianjanje vanjskog potplata.

U međuvremenu, gornji dio se temelji na bijeloj podlozi od pohabane kože čija se tekstura površine može vidjeti kroz perforiranu kutiju za nožne prste i srednji dio stopala. Odavde se proteže u uskom pojasu oko pete, ispod kojeg se nalazi prvi University Blue overlay. Daljnji Durabuck paneli u ovom svijetloplavom tonu omotavaju se oko prednjeg dijela i oblikuju okular, s dodatnom trakom materijala koja obavija crni ovratnik. Vezice su također crne, a iza njih počiva bijeli platneni jezik s crnom zakrpom ušivenom u vrh. Univerzitet Blue Nike Air tekst je izvezen u ovu oznaku postati prvi od brendiranje efekte na ovom tenisice. Ista formacija može se naći i na ulošku, koji je crn poput unutarnje obloge i ima Nike Air slovo pored naleta u University Blue.

Drugdje na ovoj elegantnoj tenisici dodani su logotipi koji predstavljaju i Nike i Jordan Brand. Prvi se pojavljuje u klasičnoj modi crnih kožnih obloga postavljenih preko svake od obloga cipela. Oni se vraćaju duž bokova kako bi formirali granicu između prekrivača pete i podloge od bijele kože prije susreta na malom sveučilišnom plavom pojasu pete. Skup crnih Air Jordan Wings otisnut je na bočnoj strani omota pete kako bi se zaokružio elegantan izgled ovog poželjnog modela.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil High
  • Stilski kod 555088-134

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok