SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Linen"

554724-082

Jordan 1 Mid 554724-082 01
Jordan 1 Mid 554724-082 02
Jordan 1 Mid 554724-082 03
Jordan 1 Mid 554724-082 04

Nježni tonovi proširili su se preko ovog Jordana 1 Mid kako bi napravili elegantnu tenisicu koja je od milja poznata kao Linen. Bijela djeluje kao baza za ostatak dizajna, počevši od sredine stopala, ali i vidljiva na kutiji za nožne prste, čije perforacije dodaju prozračnost kroz prednje stopalo. Oko toga, tu je i College Grey prekrivač izrađen od vrhunske kože, s dva daljnja panela sjedio odmah iza njega, svaki preklapanje s dnom oka. Ova posljednja značajka pomiče se gore preko vrha stopala i vezana je zajedno s vezicama u nešto svjetlijoj nijansi sive boje. Blijeda nijansa također prekriva jezik, koji ima College siva mrlja ušivena u svoj vrh. Ukrašavajući ovu jezičku karticu je bjelkasti Jumpmanov logotip iznad riječi "Air".

Srednji gornji ovratnik tenisice sastoji se od osnovnog sloja Svjetlosne kosti i omota pete u sivoj boji College. Na bočnoj strani ove ploče može se vidjeti skup bijelih Jordanskih krila, što donosi snažnu prisutnost marke na cipeli. Ovo je dodano na unutarnju stranu, čiji je svijetlo obojeni uložak na kojem je otisnut veliki College Grey Jumpman. U međuvremenu, donji dio pete ima još jedan kožni sloj u ovom sivom tonu, a tenisice koriste istu upotrebu boje i materijala kao što se protežu duž bočnih zidova.

Pružanje čvrste baze ovom modelu je podržavajući gumeni potplat. Sastoji se od bijelog srednjeg potplata s teksturiranom vanjštinom i interijerom koji spaja pjenasti jastučić i elastični džep inkapsuliranog Nike Aira. Ispod toga, potplat ima posljednju upotrebu College Grey na dizajnu, ispunjavajući cijelu komponentu, od zvjezdastih čvorova na nožnom prstu kroz prstenaste udubljenja ispod prednjeg dijela do linija i blokova koji su pritisnuti na donju stranu pete. Sve to daje nositelju samopouzdanje hrapave veze s tlom, a završni komad Nikeovog pisma pored snijega u sredini dovršava izgled.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Mid
  • Stilski kod 554724-082

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok