SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"Shadow Toe"

553558-052

Jordan 1 Low 553558-052 01
Jordan 1 Low 553558-052 02
Jordan 1 Low 553558-052 03
Jordan 1 Low 553558-052 04

Nijanse sive boje pokrivaju ovaj Jordan 1 Low, stvarajući tenisicu s profinjenim izgledom. Temelji se na snažnom gumenom ormaru koji nudi udobnost i prianjanje. Prvi dolazi iz bijelog središnjeg potplata, koji sadrži inkapsulirani zrak u peti, a potonji je osiguran svjetlosnim dimnim sivim potplatom putem različitih udubljenja, od kojih su neke kružne, a druge ravne. Okružujući gornji rub teksturiranog srednjeg potplata je linija šavova postavljena unutar utora koji dijeli potplat od ostatka cipele.

Kao i dva tona koja se nalaze na jedinici, gornji dio dodaje treću boju mješavini - crnu. To donosi daljnji kontrast kožnim pločama postavljenim preko njega, prvo u prednjem dijelu, koji se sastoji od crnog blatobrana i svijetlo dimne sive kutije ispunjene perforacijama. Upotreba ove svijetlo sive nijanse na prednjoj strani stopala donijela je tenisici nadimak, Shadow Toe. Tamni tonovi se protežu natrag preko vrha cipele u obliku okulara, vezica i jezika, svi koji su crni. Logotip Jumpmana ušiven je u vrh jezika za dodatni stil.

Drugdje, dijelovi srednjeg dijela stopala, koji sežu natrag kako bi omotali petu u tankoj liniji kože, su bijeli. Ova boja čini da se crne cipele položene preko svakog boka snažno ističu, dok nježna linija šivanja koja prelazi Nikeov logotip kroz sredinu prije pomicanja dijagonalno prema oku dodaje zadivljujući detalj. Ploče svjetlosive dima mogu se vidjeti iznad i ispod snijega dok dopire oko pete, onaj ispod njega nosi skup Jordan Wings u urednom crnom vezu. Unutar cipele sve je crno, od podstavljene unutarnje obloge do spužvastog uloška. Posljednji detalj o brandingu možete pronaći ovdje kako biste upotpunili ovaj suave model - Jumpmanov logotip u Light Smoke Grey.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Low
  • Verzija Shadow
  • Stilski kod 553558-052

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok