SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro High OG

"Stage Haze"

555088-108

Jordan 1 Retro High OG 555088-108 01
Jordan 1 Retro High OG 555088-108 02
Jordan 1 Retro High OG 555088-108 03
Jordan 1 Retro High OG 555088-108 04

Dizajn u sivim tonovima ovog Jordan 1 Retro High OG, čiji je nadimak Stage Haze, vraća se klasičnom blokiranju boja ranijih AJ1, dajući mu izgled baštine. Jedinica s dva tona čini značajan dio ovoga sa svojim potplatom sive magle i bijelim srednjim potplatom. Dok prvonavedeni ima uzorke prianjanja koji se kreću od zvjezdastih čvorova na nožnom prstu kroz koncentrične krugove u prednjem dijelu stopala, nakon Nikeove marke preko srednjeg dijela stopala do čvrstih čvorova u peti, potonji ima i kapsulirani mjehurić zraka i jastuk od pjene. Time se osigurava da korisnik ima pristup maksimalnim razinama udobnosti i vuče pod nogama.

U međuvremenu, klasična estetika uspostavlja se preko gornjeg dijela, prvo zbog upotrebe finih materijala poput vrhunske bijele kože koja oblikuje ploče srednjeg stopala i kutiju za nožne prste, koja ima niz ventilacijskih rupa za dodatnu prozračnost oko prednjeg dijela stopala. Suave napuknut crne kožne omotače oko prednjeg dijela nožnog prsta i čini par slojeva koji se nalaze na granici između prednjeg i srednjeg stopala. Svaki od njih se spaja na dno oka i ima tri očice za smještaj crnih vezica. One se nastavljaju kroz napuknutu crnu kožu očnog kapka i završavaju prolazeći kroz dvije ušice utisnute u traku bijele kože koja obavija gornji ovratnik. Iza ove ploče pojavljuje se još napuknutijih koža, još jednom u tamnim tonovima, a set Air Jordan Wings otisnut je na bočnoj strani u crnoj boji.

Na stražnjoj strani cipele nalazi se sivi brojač pete magle izrađen od kvalitetnog antilopa. Odmah iznad toga, u središtu pete, nalazi se mali komad puknute crne kože s tankom trakom istog materijala koja se proteže s obje strane. Te crne šipke se nalaze na vrhu pulta kako bi postale snježne obloge koje obogaćuju bočne zidove tenisice. Još više crnih tonova prekriva jezik i unutarnju oblogu, prije nego što bljesak ružičaste boje naglašava jezik u obliku vezenog Nike Air slova u Izbijeljenom koralju. Ova suptilna upotreba boje ustupa mjesto hrabrijem izrazu unutar cipele jer je uložak pokriven od vrha do pete u pastelnoj nijansi. Skup crnih Nike Air brandinga otisnut je na ovoj ružičastoj površini kako bi proizveo uzvišeni kontrastni učinak koji upotpunjuje tenisicu u stilu.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil High
  • Stilski kod 555088-108

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok