SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro High OG

"Court Purple"

555088-500

Jordan 1 Retro High OG 555088-500 01
Jordan 1 Retro High OG 555088-500 02
Jordan 1 Retro High OG 555088-500 03
Jordan 1 Retro High OG 555088-500 04

Tople boje ukrašavaju ovaj Jordan 1 Retro High OG daju mu nezaboravnu estetiku. Izlazni potplat od ljubičaste gume postavlja ton jer pokriva koncentrične krugove koji dodaju upravljivost prednjem dijelu stopala i hvatljive blokove koji stabiliziraju petu. S druge strane, srednji potplat je bijele boje i dolazi ispunjen mješavinom pjenastog jastučića i inkapsuliranog zraka, za maksimalnu udobnost pod nogama.

Gornji dio izrađen je od vrhunskih kožnih ploča u tri nijanse. Bijela je jedna od njih, pojavljujući se kroz kutiju za nožne prste i srednju nogu, kao i duž najlonskog jezika. Drugi je Court Purple, koji je korišten na slojevima koji čine prednje stopalo, koji uključuju zaštitni blatobran i dva komada kože koji se savijaju od srednjeg potplata kako bi završili na dnu oka. I to je obloženo dubokim ljubičastim nijansama, kao i brojač peta i ovratnik. Treći ton koji krasi ovu tenisicu je crn. Prikazuje se na ovratniku i logotipu Wings koji je otisnut na bočnom sloju. Također se pojavljuje na čipkama i etiketi jezika, na kojoj se tkaju žigovi Court Purple Nike Air.

Podstavljeni gornji ovratnik ove Jordanove tenisice obložen je plišanom crnom tkaninom koja se spušta unutar cipele kako bi se proširila preko unutarnjih zidova i socklinera. Isijavanje iz ove tamne unutrašnjosti je skup Nike Air teksta koji stvara odvažan kontrast u bijeloj boji. Natrag na vanjskoj strani, poznati naleti koji se spuštaju od pete do bokova izrađeni su od glatke crne kože kako bi ovaj dizajn dovršili s dozom glatkoće.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil High
  • Stilski kod 555088-500

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok