SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro High OG

"Obsidian UNC"

555088-140

Jordan 1 Retro High OG 555088-140 01
Jordan 1 Retro High OG 555088-140 02
Jordan 1 Retro High OG 555088-140 03
Jordan 1 Retro High OG 555088-140 04

Ovaj Jordan 1 Retro High OG ima par zadivljujućih nijansi plave, od kojih jedan daje klimanje na koledž Michael Jordan alma mater, dok je drugi ima tako dubok ton da je vidio ovu cipelu nadimak Obsidian UNC. Bijela leži između njih, balansirajući ovu tenisicu do tonalnog savršenstva. Opsidijan - tamniji od bluesa - započinje stvari dok radi svoj put kroz složene strukture prianjanja na potplatu. Od pete do pete, one idu od linearne do kružne, olakšavajući tako niz obrazaca pokreta. Postavljen na vrhu ovog čvrstog temelja je bijeli srednji potplat ispunjen pjenom i zračnim jastucima za olakšavanje svakog koraka.

Opsidijan se može naći na gornjem dijelu, prvenstveno u prednjem dijelu stopala, čiji su slojevi ispunjeni dubokim mornaričkim tonovima. U međuvremenu, kutija za nožne prste, koja je puna prozračnih perforacija, obložena je protubalansirajućom nijansom bijele boje. Očni je također opsidijan, kao i ovratnik, vezice i tenisice koje krase bokove. Ove posljednje kožne ploče leže preko bijele sredine stopala na svakoj strani, s oba komada koji se protežu unatrag do stražnjeg dijela cipele, gdje se kreću između brojača peta ispod i ovratnika iznad. Ovi slojevi pete prikazuju drugu, svjetliju azurnu nijansu cipele - University Blue.

Efekti brendiranja pronađeni preko ove tenisice kombiniraju Obsidian i University Blue. Prvo, postoji set Air Jordan Wings u prvom tonu utisnutom u bočnu ogrlicu, koja dolazi u drugoj boji. Zatim, etiketa koja je ušivena u vrh bijelog jezika ima University Blue Nike Air tekst na Obsidian pozadini. Unutar cipele, isti tonski raspored može se vidjeti kao da je cijela unutrašnjost ukrašena u tamnijem plavom, a marka Nike Air na ulošku lijepo se ističe u University Blue kako bi završila ovu poželjnu vrhunsku tenisicu.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil High
  • Verzija UNC
  • Stilski kod 555088-140

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok