SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Light Smoke Grey"

554724-078

Jordan 1 Mid 554724-078 01
Jordan 1 Mid 554724-078 02
Jordan 1 Mid 554724-078 03
Jordan 1 Mid 554724-078 04

Kombinacije boja na ovom Jordan 1 Mid dolaze zajedno s umjetnički izrađenim značajkama kako bi stvorili sofisticiranu tenisicu. Počevši ispod stopala, gumeni potplat podijeljen je u svijetli dimni sivi potplat prekriven različitim uzorcima prianjanja za vuču na visokoj razini i bijeli srednji potplat koji je ispunjen udobnim jastukom, uključujući džep odskočnog Nike Aira.

Iznad bijelog šava koji okružuje srednji potplat je gornji dio izrađen od glatkih kožnih ploča u tri komplementarna tona. Temeljni sloj je bijeli, pružajući neutralno platno za druge boje koje se ističu. Light Smoke Grey je prvi od njih, koji se pojavljuje na prednjem blatobranu i slojevima, ploči pete, oku i prekrivaču koji se omata oko gležnja. Druga nijansa je nijansa crne boje poznata kao Antracit. Osim premazivanja cipela koje krase bočne stijenke cipele, može se vidjeti iza sivog prekrivača na ovratniku i opet na jeziku. Antracitni tonovi također se protežu do unutrašnje obloge prije nego što uložak ponovo pređe u sivu.

Natrag na vanjskoj strani, kutija za nožne prste označena je nizom perforacija koje ventiliraju stopalo za dodatnu udobnost. Provlačenje kroz očni jastuk dalje od nožnog prsta je skup bijelih vezica koje su u kontrastu s crnim jezikom ispod. Na vrhu ove značajke nalazi se svjetlosiva naljepnica s otisnutim nezaboravnim logotipom Jumpmana u bijeloj boji. Ovo je samo jedan od nekoliko komada brandinga koji ističu dizajn, a drugi je bijeli Air Jordan Wings na bočnom sloju. Posljednji je još jedan Jumpman koji se može naći u sivoj boji na ulošku kako bi zaokružio ovu suave tenisicu srednjeg vrha.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Mid
  • Stilski kod 554724-078

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok