SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro Low OG

"Chicago"

709999-600

Jordan 1 Retro Low OG 709999-600 01
Jordan 1 Retro Low OG 709999-600 02
Jordan 1 Retro Low OG 709999-600 03
Jordan 1 Retro Low OG 709999-600 04

Ovaj Jordan 1 Retro Low OG je low-top izvedba izvorne Chicago šarenice čija mješavina crvene, bijele i crne daje snažan izgled. Izgrađen je na potplatu tvrtke Varsity Red s hvatljivim gumenim plugovima oko pete i udubljenjem marke Nike kroz središte. U međuvremenu, koncentrični krugovi označavaju prednji dio, pružajući prianjanje koje olakšava slobodu kretanja uz čvrstu stepenicu. Iznad toga, srednji potplat koji daje udobnost dolazi u bijeloj boji, predstavljajući ikonični tonski kontrast, njegov gornji rub ukrašen je linijom bijelog šava kako bi ga vizualno razlikovao od gornjeg.

Vrhunske kožne ploče u triju nijansi čine gornji dio, prvo kroz kutiju s bijelim nožnim prstima, koja je ispunjena linijama prozračnih perforacija, a slične obojene ploče srednjeg stopala, od kojih svaka ima dijagonalnu liniju bijelih šavova tkanih preko nje. Varsity Red slojevi se mogu vidjeti u prednjem dijelu stopala i peti, s okom koji pokazuje istu živopisnu nijansu crvene. Crne vezice se vežu kroz ovu posljednju značajku, prije nego što se provuku kroz prednje slojeve koji se omataju iz srednjeg potplata kako bi pokrili donji kraj okulara. Na stražnjoj strani cipele ploča pete preklapa se s brojačem peta, sjajnim crnim setom Jordanovih krila otisnutim na površini.

Ovratnik se pojavljuje u crnoj toplini, a njegov mekani materijal širi se prema dolje kako bi pokrio unutarnje zidove i pružio ugodnu udobnost oko stopala. Prebacujući se na bijelu boju, uložak ugošćuje Nikeovo brendiranje u Varsity Redu, dok jezična naljepnica iznad nje okreće ovaj raspored boja, s bijelim tekstom na živopisnoj crvenoj pozadini. Sam jezik je bijel, što donosi više tonskih varijacija na vrhu stopala. Na kraju, bijeli bokovi ukrašeni su velikim crnim kožnim swooshima kako bi zaključili podebljani stil ove klasične boje.

  • Spol Djeca
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Low
  • Verzija Chicago
  • Stilski kod 709999-600

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok