SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Retro High x Spider-Man

  "Origin Story"

  575441-602

  Jordan 1 Retro High x Spider-Man 575441-602 01
  Jordan 1 Retro High x Spider-Man 575441-602 02
  Jordan 1 Retro High x Spider-Man 575441-602 03
  Jordan 1 Retro High x Spider-Man 575441-602 04

  Ova šarena Jordan 1 Retro High x Spider-Man tenisica kreirana je zajedno s filmom iz 2018. godine, koji je pratio početak putovanja lika Milesa Moralesa kako bi postao ikonski superheroj. Njegov nadimak, Priča o podrijetlu, odražava to, dok njegova shema boja oponaša izgled omiljene Chicago šarenice, ali s tonskim promjenama koje daju klimu Spider-Manovoj odjeći. Jedna od tih promjena je dodavanje plave boje preko gumenog potplata cipele, njegov prozirni ten koji mu daje ledeni izgled. Oblici hvatanja su slični onima na drugim AJ1 pločama, s koncentričnim prstenovima ispod prednjeg dijela stopala i plugovima oko pete s obje strane odjeljka marke Nike u središtu potplata.

  Sljedeći je bijeli srednji potplat s lagano teksturiranom površinom, a gornji rub obložen je trakom bijelog šava postavljenom u plitki utor. Unutar nje, sadrži odskočiti kapsulirani zrak okružen mekom pjenom - dvojac materijala za jastuk koji pružaju maksimalnu podršku nosiocu. Probušeni kožni osnovni sloj gornjeg dijela također je elegantan bijeli. Prikazuje se na kutiji za nožne prste, čije linije perforacija pomažu da stopalo ostane hladno, i opet preko ploča srednjeg stopala, koje se sužavaju prema peti. Podebljane crne tenisice dosežu bokove kako bi se snažno kontrastirale s bijelom od ovih potonjih dijelova, prije nego što drugi slojevi donesu svijetli ton Gym Red. Oni su zaslužni za prednji blatobran i dva sloja iza njega, kao i za oku, brojač peta i ovratnik. Svaki od ovih živopisnih crvenih komada kože ukrašen je reflektirajućim mrljama - suptilnom referencom na rane Spider-Man stripove.

  Crne vezice se vežu preko natečen bijeli jezik, koji ima Foto plava naljepnica ušivena u svoj vrh. Tekst Gym Red Nike Air ističe se na ovoj naljepnici u tonskom položaju koji se ponavlja unutar cipele na foto plavom socklineru. Podstavljena unutarnja obloga je crna kako bi odgovarala vanjskom dijelu ovratnika, jer cijela značajka služi za zaštitu gležnja preko visokog reza. Konačno, bočni ovratnik omota smješta par Air Jordan Wings u crnoj boji kako bi zaokružio ovu zapanjujuću holivudsku suradnju.

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok