SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Mid

  "Chicago"

  640734-173

  Jordan 1 Mid 640734-173 01
  Jordan 1 Mid 640734-173 02
  Jordan 1 Mid 640734-173 03
  Jordan 1 Mid 640734-173 04

  Savršen spoj bijelih, crnih i crvenih tonova na ovom modernom Jordan 1 Mid označava ga kao jedan od mnogih obožavatelja omiljenih Chicago boja. Kao takav, konstruiran je na čvrstom Gym Red potplatu, čiji kružni i linearni uzorci prianjanja pružaju izvrsno prianjanje nosiocu. Potonji oblici gaznog sloja pojavljuju se ispod prednjeg dijela i prvog ispod pete, dok središte potplata ima veliku udubljenost s utisnutim Nikeovim brendom, a nožni prst i veći dio srednjeg ruba prekriveni su uzdignutim zvjezdastim oblicima. Ovaj snažni temelj dodatno je ojačan dobro podstavljenim srednjim potplatom čija je vanjština bijela i lagano teksturirana, s trakom šavova koja oblaže gornji rub kako bi pružila i uvjerljivu estetiku i ozbiljno udoban osjećaj pod nogama.

  Nadalje, gornji dio sastoji se od raznih kožnih ploča u triju tonova po kojima je čikaški dizajn toliko poznat. Prvo, tu je bijela kutija za nožne prste, koja sadrži ventilator prozračnih perforacija i crveni blatobran koji ga okružuje. Iza njega se uzdižu još dva crvena sloja koji označavaju vezu između prednjeg i srednjeg dijela stopala, čiji su bokovi bijeli. Očni boravak također dolazi u živopisnoj nijansi Gym Red, kao i ovratnik omotan iza njega. Na ovratniku ispod ovog zadnjeg sloja može se vidjeti crna pohabana koža, dok je brojač peta potpuno bijel. Teretana Crvena najlonska kartica izlazi iz gornjeg ruba ove ploče, petljajući prema gore kako bi se pričvrstila na šav na toplini ovratnika, čime se nudi prikladan način za povlačenje cipele.

  Unutra, tenisica je obložena udobnom crnom tkaninom koja također prekriva stražnji dio jezika, a bijela mrlja donosi kontrast na površinu. U međuvremenu, prednja strana jezika, koja je potpuno bijela, ima drugu naljepnicu ušivenu u nju, ovaj put u Gym Redu s bijelim Jumpmanom koji skače preko središta. Crne vezice prelaze preko jezika kako bi se podudarale s podebljanim kožnim naletima koji se spuštaju niz svako krilo. Na kraju, set crnih Air Jordan Wings je utisnut u bočnu ovratnik omot dovršiti ovaj klasični Jordan 1 sredinom vrha.

  • Spol Djeca
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Mid
  • Verzija Chicago
  • Stilski kod 640734-173

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok