SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"Bred Toe"

553558-612

Jordan 1 Low 553558-612 01
Jordan 1 Low 553558-612 02
Jordan 1 Low 553558-612 03
Jordan 1 Low 553558-612 04

Ovaj Jordan 1 Low ima crne i crvene tonove tijekom cijele, uključujući i u prednjem dijelu, što dovodi do dobivanja nadimak Bred Toe. To se posebno odnosi na crni blatobran koji okružuje kutiju za nožne prste Gym Red, koja je označena nizom ventilacijskih rupa kako bi se osiguralo prozračivanje preko prednjeg dijela stopala. Dodatni crni slojevi sjede odmah iza njega, preklapajući se s crnim okom na vrhu. Ovu osobinu drže zajedno crne vezice koje leže iznad crnog jezika s logotipom Jumpman vezenim u njemu u bijeloj boji. Još jedan od ovih amblema otisnut je na crnom ulošku, zrcaleći onaj na jeziku i stvarajući privlačan detalj kada se cipela gleda odozgo.

Kroz sredinu stopala može se vidjeti vrhunska bijela koža. Na ovu ploču na svakoj strani postavljeni su crni oblozi, a jedna crta bijelog šava dijeli je kroz sredinu. Iza ove linije, pojavljuje se više Gym Red segmenata, jedan oko ovratnika, a drugi obavija donju polovicu pete. Između tih panela, crni rep svakog naleta i stražnji dio srednjeg dijela stopala spajaju se u snop slojeva u boji na stražnjem dijelu stopala.

Temelj ovog dizajna je jedinica gumenog potplata čiji je gornji sloj bijeli srednji potplat s teksturiranom površinom i zračnim jastukom unutra. Dok to donosi udobnost, Gym Red potplat dodaje trakciju kroz kombinaciju kružnih uzoraka stiska ispod prednjeg dijela i više blocknih formacija ispod pete. Natrag na gornjem dijelu leži pažljivo vezeni set Air Jordan Wings u bijeloj boji. Smješteni na omotnici Gym Red peta, daju tenisici nezaboravan izgled iz svih kutova.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Low
  • Verzija Bred
  • Stilski kod 553558-612

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok