SPORTSHOWROOM

  Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Upstep)

  • Stil

  Air Force 1 Upstep

  Nike Air Force 1 Upstep počinje na gumenom potplatu s široko razmaknutim koncentričnim krugovima koji čine gazište. Ručka u obliku zvijezde na prednjoj strani potplata proteže se na prednjoj strani nožnog prsta, gdje je jasno vidljiva. Dizajniran isključivo kao model za žene, Air Force 1 Upstep ima zračnu tehnologiju ispod pete i šav šavova koji se omata oko cijelog srednjeg potplata, koji je podignut za povišeniji izgled - onaj koji je zaradio cipelu svoje ime. Boje ovog potplata ponekad su različite, kao na primjer na AF1 Upstep Premium Blue Suede, koji ima blijedo plavi srednji potplat i vanjski potplat od gume. U međuvremenu, ostali modeli čuvaju stvari monokromatskim, jedan od primjera je Kruh i maslac, čiji je potpuno bijeli potplat snažno u kontrastu sa svijetlom nijansom žute boje koja pokriva ostatak tenisice.

  Na gornjoj strani, glavne kožne ploče nisu prekrivene, umjesto da se spajaju duž glatkih šavova čiji su šavovi skriveni, dajući modelu moderan izgled. Ostali elementi gornjeg dijela prekrivaju te dijelove, počevši od oka, koji ima sedam očica na svakom boku. Njegovi šivani rubovi su blago valoviti, dok kraj ima više oblika kutije. Vezice su osigurane pomoću kožne petlje u sredini i čipke dubrae na dnu koja je obična na većini dizajna, kao što je Glass Slipper, ali označena na nekoliko izdanja, na primjer, Upstep LX Elevated Excellence colourway, koji ima crvene i ružičaste cvjetne motive izrađene od šljokica na plavoj vanjskoj strani. U međuvremenu, nožni prst kutija perforacije Air Force 1 Upstep dolaze raspoređeni u formiranju rešetke na većini verzija, ali Upstep BR nema perforiranja na sve zbog svoje uporabe Nike je Ultramesh preko gornjeg. Otpušten u elegantnoj crnoj boji, između ostalog, njegova uporaba ovog nevjerojatno prozračnog i laganog materijala znači da perforacije nisu potrebne nigdje na vanjskoj strani.

  Ljuskice se pojavljuju u svom uobičajenom položaju niz svaku stranu srednjeg stopala, odakle se protežu natrag ispod ploče pete. Svaka ima ravan kraj repa s minimalnim sužavanjem. Ploča pete ima dvije čiste linije šavova oko donjeg ruba, zajedno s utisnutim tekstom Nike Air preko sredine. Odmah ispod njega, traka za pete se spušta do srednjeg potplata. Velika jezična kartica sadrži natpis Air Force 1 pod poznatim žigom Nike Air, a jednostavan snijeg krasi uložak. 

  Uz Air Force Upstep Low, izdan je i High model. Nalikuje Low-u jer je ženska tenisica s pojačanim srednjim potplatom. Oba stila dijele mnoge značajke, s glavnom razlikom su gornji ovratnik i gležanj remen, koji je izvorni AF1 High bio poznat po. Iako ova dva modela imaju sličan izgled, Nike Air Force 1 Upstep Warrior ima sasvim drugačiji izgled. Ovratnik mu je bio ispružen dalje uz nogu, čineći ga velikim čizmom. Vrhunske kožne ploče mogu se vidjeti na donjem dijelu cipele, kao što je blatobran za prednje stopalo, glatka kutija za nožne prste bez perforacija i stražnji prekrivač koji se zakrivljuje natrag prema peti dok se pomiče prema gore od srednjeg potplata prije savijanja natrag prema oku. Na vrhu ovog posljednjeg segmenta nalazi se trokutasta peta s Nike Air brandingom i dvostrukom linijom šavova oko njegovog perimetra. Prekrivač pete povezuje se sa širokim remenom za gležanj, iznad kojeg se vanjski dio proteže preko potkoljenice. Također ima tradicionalni okular sa standardnim vezicama i dubrae kako bi ih osigurao. Konačno, swooshes krase bokove kako bi se dobio taj klasični AF1 osjećaj. Ovo upotpunjuje liniju Nike Air Force 1 Upstep dizajna - šarmantnog modela s vlastitim uvjerljivim varijacijama na kultnom izvorniku.

  Rangiraj Nike Air Force 1 Upstep
  (0)

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok