SPORTSHOWROOM

Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Luxe)

  • Stil

Air Force 1 Luxe

Nike Air Force 1 Luxe je Low tenisica napravljena za muškarce. Izrađen je na glomaznom potplatu i ima izgled čvrste čizme. Koncentrični krugovi tipični za Air Force 1 su promijenjeni da oblikuju oblik dijamanta, dok su linije hvatanja nazubljeni cik-cak u kutnom dizajnu. Pluća na bočnoj strani potplata nisu ujednačena - svaki četvrti je potopljen - što dovodi do neravnog perimetra koji odgovara izgledu gazišta ispod.

Srednji potplat ima dvoslojni profil koji se sastoji od šireg presjeka na dnu koji čini uski korak oko ruba. Ovaj donji dio ima teksturiranu površinu s tekstom Air utisnutim na bočnu stranu u podebljanom, povećanom fontu. Gornji dio je gladak i ima šav koji prihvaća duge šavove. Na nekim AF1 Luxe tenisicama, navoj je iste boje kao i srednji potplat, kao na Burnt Sunrise, sa svojim klasičnim gum smeđim tonom. Zatim postoje inačice poput Black Gum, čiji žuti šav je u snažnom kontrastu s crnim srednjim potplatom. U konačnici, debeli, debeli potplat Air Force 1 Luxe kombinira se s vanjskim potplatom kako bi nositelju dao dodatnu visinu uz čvrstu, izdržljivu bazu.

Uz klasične slojeve izrađene od visokokvalitetnih materijala poput kože i antilopa, vijak je naglašen kroz dvostruki sloj. Dva para velikih uboda povezuju ovaj dvostruki nalet na bočnu ploču srednjeg stopala, sa samo jednim parom na medijalnom boku kako bi se postigao kontrast. Tu je i dodatni šivani dio na dnu oka s naletom vezenim u njega. Iako ova dva elementa dijele istu boju na modelima poput Summit White, cipele poput Pecan ili Pearl White boja primjenjuju različitu nijansu na svaki, u ovom primjeru smeđe na gotovo bijelo. Ovaj suptilni učinak marke dodaje luksuzni dodir, kao i gornje ušice, ovalnog oblika, obložene metalom ili drugim čvrstim materijalom i okružene nježnim šavovima. Kutija za nožne prste sadrži perforacije koje su obično raspoređene u linijama koje se prostiru prema prednjoj strani stopala, a jedna od istaknutih iznimaka je rafinirani Brown Basalt, čiji su ventilacijski otvori oblikovani u zadivljujući uzorak vrtložnih linija.

Jezik nosi utisnut Nike tekst u istom debelom fontu kao i Air slova na sredini potplata, a odmah ispod njega je široka, sužena čipka petlja. Mnoge tenisice AF1 Luxe pričvršćene su pomoću vezica nalik užetu koje na vrhovima imaju metalne zavoje, dok samo neke, poput Providence Purple, dolaze s tradicionalnijim ravnim vezicama. Na stražnjoj strani cipele nalazi se poznata ploča pete. U njega je utisnut jednostavan udarac i veliki par šavova koji ga spajaju s trakom pete ispod. Na ulošku se ponovno pojavljuje nenametnuto brendiranje - zamah s rukopisnim Nikeovim tekstom otisnutim malim slovima. To je kombinacija tih suptilnih dodira i robustan potplat koji daje muške Air Force 1 Luxe svoj jedinstveni karakter.

Rangiraj Nike Air Force 1 Luxe
(0)

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok