SPORTSHOWROOM

Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Pixel)

  • Stil

Air Force 1 Pixel

Air Force 1 Pixel, koji je dizajniran kao Low tenisica za žene, odjeven je u atraktivne pikselizirane detalje koji čine zadivljujući izgled. Počevši ispod stopala, potplat ima dva različita dijela u obliku kutije izrezana u njega, jedan ispod prednjeg dijela, a drugi ispod pete. Obično su različite boje od ostatka potplata, na primjer, boja Amethyst Ash, s plišanim ljubičastim gornjim dijelom, ima lila ton na kvadratima izreza koji se razlikuje od inače bijelog potplata. Međutim, na nekoliko odabranih verzija, kao što je Cargo Khaki, boja je ista - ovdje bijela preko cijele jedinice kako bi se uravnotežila s dubokim zelenim antilopom gore. Oko rubova potplata, umjesto pravilnog rasporeda, neravnomjerno raspoređeni ulošci su različitih oblika i veličina. Ovaj se učinak proteže do blokade srednjeg potplata, koji koristi novu konstrukciju koja uključuje pjenu zajedno s gumenim kapsulama u područjima visokog utjecaja za dodatnu udobnost i izdržljivost.

Nike Air Force 1 Pixel počiva na visokom srednjem potplatu koji uključuje glatke površine, kao i teksture one i značajan dio koji viri iz prednjeg dijela. Njegovi geometrijski uzorci prekidaju zračno slovo srednjeg sloja i njegovo šivanje. Oba su podijeljena u dva dijela, s tekstom pomaknutim odvojeno i šivanje se pojavljuje samo na određenim područjima, zaustavljajući se na mjestu gdje je peta podijeljena. Vrh potplata, uočljiv zbog zvjezdastog oblika prianjanja, također doseže dalje prema prednjem dijelu stopala. Posljednji detalj sredine potplata su dva mala udubljenja piksela u srednjoj nozi koja se nalaze ispred gumene trake koja sadrži koordinate: 45.4888 N, 122.8013 W - označavajući raskrižje u Beavertonu, Sjedinjene Države, nedaleko od Nikeovog sjedišta. Dok većina Nike Air Force 1 piksela, kao što je All-White kolor, ima sredinu s jednom nijansom, postoje rijetki koji koriste šarene isticanja na nekim od tih detalja. Značajan primjer je izdanje Have A Good Game, koje ima i žute i zelene komade na sredini potplata kako bi odgovaralo pastelnim bojama ružičaste, ljubičaste i plave na ostatku cipele.

Ove pikselirane osobine nastavljaju se preko gornjeg dijela, počevši od kutije za nožne prste, gdje su perforacije sitni kvadratići umjesto krugova. Na AF1 pikselu, raspoređeni su na svoj jedinstveni način - 10 rupa organiziranih u jednu liniju od četiri bočne strane s redom od tri obje strane. Kretanjem prema gore, ušice su također kvadratnog oblika, dok je brava čipke pravokutna cijev. Samo nekoliko cipela Air Force 1 Pixel dolazi bez ove brave od čipke, kao što je Desert Sand, s podebljanim crnim swooshima i blijedo plavom pločom pete. Oko vezica, okular je samo zašiven duž dijela ruba, s razmakom duž duljine ploče srednjeg stopala ispod. Iza toga, jezik je isti materijal kao i ostatak tenisice, bilo da je koža ili antilop, osim na modelima poput Gold Chain, čiji su jezik i vijenac izrađeni od sive prugaste kože i čiji je gornji dio izrađen od kože. Jezična zakrpa je ušivena po dnu, ali se lagano petlja preko vrha i proteže se niz donju stranu. Ova etiketa obično prikazuje jedan ton u pozadini, ali Fresh izdanje ga koristi kao priliku donijeti neki dodani njuh na vanjsku kroz gradijent boja koja blijedi od crvene do narančaste. Niz strane se mogu vidjeti Nikeovi naleti, ali ovi su uvučeni u stražnje i srednje slojeve, stvarajući dodatnu dubinu. Iako boje poput Ghost Aqua koriste istu nijansu na swoosh i gornjem dijelu, mnoge tenisice Pixel ukrašavaju Nike logotip ekscentričnim uzorcima. Među ostalima, tu su Zebra, sa sivom i bijelom grafikom, i Leopard SE, čiji swoosh ima smeđu pozadinu s crnim mrljama na vrhu.

Air Force 1 Pixel također ima prepoznatljivo brendiranje napravljeno kroz inventivnu upotrebu Nikeovog i AF1 teksta, čiji su likovi izrađeni u obliku kocke, stvarajući cool 3D izgled. Desna cipela ima Nikeovu kocku na ulošku i AF1 kocku preko jezičca i ploče pete, dok je suprotno od lijevog. Često se ovaj branding ističe crnim ili nekim drugim tonom protiv tih značajki, na primjer na svijetlobež i bijeloj Cashmere iteraciji. Međutim, u slučaju modela Summit White nema razlike u boji, što znači da se njegovi učinci brendiranja suptilno pojavljuju u odnosu na njegovu vanjštinu. Na stražnjoj strani, pločice s petama imaju kvadratne rubove, čime se dovršava prepoznatljiv kutni dizajn ove ženske tenisice.

Rangiraj Nike Air Force 1 Pixel
(0)

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok