SPORTSHOWROOM

  Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Pixel)

  • Tehnologija

  • Edition

  • Sport

  • Boja

  Nike Air Force 1 Pixel

  29 artikala

  Digitalna pikselizacija prevedena u AF1 model.

  Air Force 1 Pixel

  Air Force 1 Pixel tenisice koje su napravile žene za žene, odjeven je u privlačnim pikseliziranim detaljima koji čine zadivljujući dizajn. Počevši ispod stopala, potplat ima dva dijela u obliku kutije urezana u drugu boju od ostatka, jedan ispod prednjeg dijela stopala, a drugi ispod pete. Oko njegovih rubova, umjesto pravilne konstrukcije, neravnomjerno raspoređene ušice su različitih oblika i veličina. Taj se učinak proteže do uglatog međupotplata koji koristi pjenu uz gumene kapsule na područjima s velikim udarcima za dodatnu udobnost i izdržljivost.

  AF1 Pixel počiva na visokom srednjem potplatu koji uključuje glatka područja kao i ona s teksturom uz značajan dio koji strši iz prednjeg dijela stopala. Njegovi geometrijski uzorci prekidaju Air natpis na međupotplatu i njegovim šavovima. Oba su podijeljena na dva dijela, s razmaknutim tekstom i šavovima koji se pojavljuju samo na određenim dijelovima, zaustavljajući se na mjestu gdje je peta podijeljena. Vrh vanjskog potplata uočljiv je zbog svog grip uzorka u obliku zvijezda te također seže sve do prednjeg dijela stopala. Posljednji detalj međupotplata su dva sićušna udubljenja veličine piksela u središnjem dijelu stopala koja su smještena ispred gumene trake na kojoj su koordinati: 45.4888 N, 122.8013 W – označavajući raskrižje u Beavertonu, SAD-u, nedaleko od sjedište Nikea.

  Ove pikselizirani detalji nastavljaju se preko gornjišta, počevši od dijela za nožne prste gdje su perforacije sićušni kvadrati umjesto krugova. Na Nike Air Force 1 Pixel tenisicama raspoređene su na svoj jedinstveni način – 10 rupa je organizirano u jednu liniju po četiri, a s obje strane ima red po tri. Nastavljajući uz stopalo ušice su isto tako kvadratnog oblika, dok je detalj koji drži vezice pravokutna cijev. Područje za vezice zašiven je samo djelomično u krug, s razmakom duž središnjeg dijela stopala. Iza toga jezičak je od istog materijala kao i ostatak tenisice, bilo da se radi o koži ili antilopu. Zakrpa na jezičku zašiven je dnu, ali se labavo previja preko vrha jezička i proteže se niz njegovu donju stranu. Na bočnim stranama mogu se vidjeti Nike swooshovi koji su urezani u stražnja i srednja preklapanja, stvarajući dodatnu dubinu. U međuvremenu ovratnik je pažljivo izrađen tako da koža presavija preko gornje linije prije nego što se poveže s podstavom.

  Air Force 1 Pixel tenisice isto tako imaju prepoznatljivo brendiranje napravljeno upotrebom "Nike " i "AF1" čiji su likovi izrađeni u obliku kocke, stvarajući kul 3D izgled. Desna tenisica ima Nike kocku na ulošku i AF1 kocku na jezičku i peti, dok je za lijevoj obrnuto. Na stražnjoj strani, jezičci na peti imaju četvrtaste rubove čime se upotpunjuje kutni dizajn ove pikselizirane tenisice.

  Rangiraj Nike Air Force 1 Pixel
  (0)

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok