SPORTSHOWROOM

Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Fontanka)

  • Stil

Air Force 1 Fontanka

Inspirirana europskom rave kulturom, Nike Air Force 1 Fontanka dobrodošao je dodatak AF1 kolekciji. Dizajniran posebno za žene, donja polovica cipele je prilično zrnata, s blago podignutim srednjim potplatom koji ima ravan rub i duboku udubljenost gdje se susreće s gornjim dijelom, dajući mu jasniji izgled. Utor na vrhu srednjeg potplata nema šivanje, a peta sadrži ciglu meke React Foam, pružajući udobnost uz povrat energije. Ponekad, kao u slučaju Triple White pjene, ovaj blok pjene dolazi u istom tonu kao i srednji potplat, ali na verzijama poput Phantom, to je drugačije. Zapravo, ova boja ima dva oblika; u jednom je React pjena crvena i jedini bijeli, dok je na drugom pjena siva i srednji potplat bež boje. Pravokutni dio uvučenih dijagonalnih linija ukrašava područje između sredine i prednjeg dijela, stvarajući suptilan učinak. Iako većina dizajna ima sredinu u jednom tonu, postoji nekoliko odabranih modela koji variraju sjenčanje kroz ove linije. Jedan značajan primjer toga su svijetle zelene pruge na kolniku Have A Good Game. Na svim Fontankasima, ove linije odgovaraju konstrukciji potplata ispod, gdje su plugovi oko ruba zbijeni zajedno u nastavku učinka. Potplat je ispod razdvojen po sredini, s jednom stranom malo pomaknutom prema naprijed kako bi se uspostavila jasna podjela između dvije polovice. To znači da se dio potplata, koji se zakrivljuje prema gore u pozadini umjesto da ostane ravan, nalazi izvan sredine potplata.

Na vrhu se nalazi i niz uvjerljivih elemenata dizajna koji definiraju Air Force 1 Fontanku, od kojih je jedan neobično oblikovani dio prave i sintetičke kože. Kao i klasični paneli na prednjem, srednjem i petom, okular ima dodatni sloj koji počinje na drugom očnjaku glavnog. Zatim se proteže preko najgornjeg očnjaka, kulminirajući krilatim rubom. Mali komad materijala viri između ta dva sloja oko sredine vezica, gotovo se pojavljujući kao produžetak snijega, koji gotovo dodiruje. Na tenisicama poput Archeo Pink, tri dijela oka su isti ton - ovdje privlačna ružičasta ružičasta - dok drugi, poput kolnika Flowers, koji ima mali žuti komad zaglavljen između bijelog gornjeg sloja i cvjetne donje ploče, koriste različite boje preko njih.

Svaki bočni obruč ima drugi sloj koji se proteže duž donje polovice i presijeca sredinu logotipa. Tenisice kao što je Sesame imaju istu boju i materijal na oba dijela swoosha, dok druge dodaju varijacije u boji i teksturi kroz korištenje alternativnih materijala kao što su antilop i sintetička koža u različitim nijansama. Na primjer, Rattan izdanje ima crvenkasto narančasti antilop na glavnom dijelu snježne i smeđe kože preko dodanog dijela. 

Jezik je također udvostručen i sadrži tri Nikeove navlake - brendiranje koje je posebno dano AF1 Fontanki. Najčešće korištena shema boja na ovom trojcu logotipa je crvena na lijevoj strani, nakon čega slijedi plava u sredini, a zatim zelena na desnoj strani ako gledate cipelu s prednje strane. Ova formacija može se vidjeti na tenisicama poput Pearl White i University Blue colowaya, koji je plav od pete do pete i od vrha do dna. Nasuprot tome, višebojni Doernbecher je jedan od nekoliko dizajna koji idu s različitim formacijama - plavom, bijelom i crvenom u ovom slučaju. Ploča pete je podijeljena u tri segmenta, veći u sredini s dva uža dijela, ponekad u različitoj boji ili materijalu, kao na Tortoise Shell, čija ploča pete ima crnu pohabanu kožu sa strane i sjajnu kožu kornjačinke u sredini.

Dinamički cik-cak šivanje povezuje ove različite dijelove, otkrivajući još jednu značajku koja poboljšava stil na ovom modelu: zamršeni šavovi nacrtani u offbeat uzorcima kroz gornji dio. Dva reda šavova suknja perimetar kutije za nožne prste prije prelaska jedan preko drugog i lutanja od prekrivanja do odjeljka ispod, a zatim natrag. Dodatna nit također je utkana u sredinu i preko sredine snijega. Naposljetku, perforacije nožnih prstiju na tom ženskom modelu raspoređene su nasumičnim uzorkom, stvarajući idiosinkrazijsku estetiku koja sažima čudnovati Nike Air Force 1 Fontanka.

Rangiraj Nike Air Force 1 Fontanka
(0)

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok