SPORTSHOWROOM

  Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Fontanka)

  • Tehnologija

  • Sport

  • Veličina

  • Boja

  Nike Air Force 1 Fontanka

  35 artikala

  Model s buntovnim izgledom inspiriran raveom.

  Air Force 1 Fontanka

  Nadahnute europskom rave kulturom, Nike Air Force 1 Fontanka je dobrodošli dodatak AF1 kolekciji. Donja polovica cipele je prilično zdepasta s malo povišenim međupotplatom koji se spaja s gornjištem u ravnoj liniji, umjesto u zakrivljenoj, dok se omota oko cipele. Utor duž gornjeg dijela potplata nema šavova, a peta sadrži mekanu pjenu React Foam koja pruža udobnost uz povrat energije. Pravokutni dio uvučenih dijagonalnih linija ukrašava područje između srednjeg i prednjeg dijela stopala, stvarajući tako suptilan učinak koji prelazi u potplat ispod. Ovdje su ušice oko njegovog ruba postavljeni bliže jedan drugom u nastavku ovih linija.

  Underneath, the sole has been split down the middle, with one side shifted slightly forwards to establish a clear division between the two halves. This means some of the outsole, which curves up at the back rather than remaining straight, juts out beyond the midsole.

  Na vrhu postoji niz uvjerljivih dizajnerskih elemenata koji definiraju  Air Force 1 Fontanka tenisice, poput neobičnih oblikovanih dijelova od prave i sintetičke kože. Kao i klasični paneli na prednjem dijelu, srednjem dijelu stopala i peti, područje za vezice ima dodatni sloj koji počinje od druge ušice. On se zatim proteže iznad najvišeg, kulminirajući u krilati rub. Mali komadić materijala viri između gornjeg i donjeg dijela oko sredine vezica, izgleda kao produžetak swoosha, koji gotovo dodiruje.

  Zakrivljeni swoosh ima drugi sloj koji se proteže duž njegove donje polovice i presijeca središte, dodajući varijaciju u teksturi upotrebom alternativnih materijala poput antilopa ili sintetičke kože. Jezičak je također udvostručen i sadrži tri Nike swoosha – brend je posebno dan AF1 Fontanka tenisici. Panel na peti podijeljen je u tri segmenta. Najveći segment je u sredini, a okružen je s užim dijelom s obje strane, ponekad u drugoj boji ili materijalu.

  Dinamični cik-cak šavovi povezuju ove različite dijelove, otkrivajući još jednu značajku koja ističe stil ovog modela: detaljni šavovi iscrtani u neuobičajenim uzorcima preko gornjišta. Dva reda šavova okružuju rub područja za nožne prste gdje se križaju jedan preko drugoga prije nego što skrenu s preklapanja na donji dio i natrag. Dodatna nit je također utkana u sredinu stopala i preko sredine swoosha. Na kraju perforacije kod nožnih prstiju raspoređene su po nasumičnom uzorku, stvarajući tako idiosinkratičnu estetiku koja zapravo sažima neobične Air Force 1 Fontanka tenisice.

  Rangiraj Nike Air Force 1 Fontanka
  (0)

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok