SPORTSHOWROOM

Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Sculpt)

  • Stil

Air Force 1 Sculpt

Nike Air Force 1 Sculpt je ženska tenisica u High stilu originalnog AF1, ali s nekoliko značajnih promjena. Sadrži koncentrični krug vanjskog gazišta i perforirane kutije za nožne prste zajedno s nizom jedinstvenih detalja dizajna. Jedan od njih je srednji šav, čiji nedostatak šavova donosi čist izgled. Nasuprot tome, postoji nekoliko intrigantnih elemenata šivanja na gornjoj strani, kao što je dodatni pravokutnik konca utkan u oku odmah ispod čipke dubrae. Na cipelama kao što je Gym Red coloway, sa svojim živim crvenim Nike logotipom, ova dubrae sadrži jednostavan swoosh. U međuvremenu, izdanja poput plavo-kože odjeven Ocean Cube imaju alternativni branding - ovdje je tekst "Iz 1982" urezan u metal. Blatobran prednjeg dijela također sadrži dvostruku liniju širokokutnih šavova sa zatvorenim krajem koji se zaustavlja neposredno ispod očnog kapka i blagim udubljenjem od ruba ploče.

Na Air Force 1 Sculptu, ploča srednjeg stopala postavljena je na istoj razini kao i četvrtinski segment, sa skrivenim šavovima koji spajaju dva kako bi formirali tanki šav koji čini suptilniji prijelaz između njih. Udubljeni swoosh prolazi kroz oba dijela, a njegova se boja obično razlikuje od boje ostatka gornjeg dijela, osim kod inačica kao što je Sail Sculpt, koji pokazuje ovaj bjelkasti ton preko gotovo cijele cipele. Potresi se protežu duž bokova prije nego što završe na peti. Ovaj element ima oblikovani, zakrivljeni rub s daljnjom dvostrukom šavnom linijom i izrađen je od luksuznog materijala kao što je antilop ili kožasta koža, ovisno o specifičnom dizajnu. Njegove strane nisu pričvršćene na gornji dio, ostavljajući prostor gdje bi gležanj remen normalno išao - AF1 Sculpt dolazi bez njega tako da se može lakše staviti i skinuti. Posljednji dio skulpture događa se oko ovratnika, gdje je gležanj malo smanjen dok se spušta prema peti.

Drugi aspekt Nike Air Force 1 Sculpt je njegovo ograničeno brendiranje. Niti jezička kartica, koja je povezana s jezikom putem dva reda šavova, niti ploča pete uopće ne sadrže brendiranje - neočekivani prizor u modernoj Nike tenisici. Međutim, neka izdanja uključuju određene pojedinosti o tim dijelovima, na primjer We'll Take It From Here kolor, koji ima dinamičke frekvencije linije ušivene u peta patch. Uložak je također običan, bez znakova teksta marke, iako se na sredini potplata pojavljuje zračno slovo, a marka potplata ostaje. Ove dvije komponente čine jedinu poznatu jedinicu Air Force 1 Sculpt-a, pružajući mogućnost dodavanja tonskih varijacija cipeli. Iako neki imaju samo jednu nijansu preko cijelog potplata, dizajni poput Sand Drift uključuju dvije boje kako bi pružili privlačan efekt blokiranja boja. Konačno, utor oko vrha srednjeg potplata nema nikakvih šavova, čime se dovršava podcijenjeni izgled koji definira ovaj pojednostavljeni model.

Rangiraj Nike Air Force 1 Sculpt
(0)

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok