SPORTSHOWROOM

  Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (PLT.AF.ORM)

  • Tehnologija

  • Style

  • Sport

  • Veličina

  • Boja

  • Cijena

  Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM

  15 artikala

  Elegantno oblikovana tenisica s pojačanim međupotplatom.

  Air Force 1 PLT.AF.ORM

  Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM stvorene su korištenjem novog posljednjeg oblika koji se sužava prema prstima što mu daje uže pristajanje. Njegova najuočljivija karakteristika je pojačani međupotplat koji se podiže kako se približava peti u dva račvasta sloja poslagana jedan na drugi, pružajući još više amortizacije za veću mekoću i udobnost. Duboki utor nalazi se između njih s velikim natpisom Air otisnut duž njega, dok uzorak različitih veličina koncentričnih krugova na gaznog sloja na potplatu daju klasičnu AF1 trakciju. Šav oko međupotplata pokriva samo kraj ovog dizajna kod nožnih prstiju, dok produženi međupotplat obuhvaća mjesto gdje bi ostatak inače bio kroz ostatak stopala.

  Na gornjištu Air Force 1 PLT.AF.ORM tenisica, raspored šavova i razna kožna preklapanja su izmijenjeni, pri čemu je središnji dio stopala postavljen na istoj razini kao i stražnji dio te je povezan s njime cik-cak šavovima. U međuvremenu bočni središnji dio stopala proteže se cijelim putem duž vrha swoosha sve do jezička na peti, dijeleći četvrtinu na dva vodoravna dijela. Nekoliko širokih šavova pričvršćuju područje za vezice za stražnji dio stopala. Taj dio se naslanja na dodatni sloj na sredini stopala koji klizi ispod područja za vezice.

  Na bočnoj strani dugi, elegantni swoosh pomaknut je prema naprijed, započevši odmah iza područja za nožne prste prije nego što se spusti ispod linije međupotplata i završi ispod pete. Nasuprot tome, središnji swoosh počinje malo dalje, oko srednjeg dijela stopala, pa nestaje ispod kožnog panela prednjeg dijela stopala i jezičca na peti na kraju. Pažljivo šivanje pokazuje gdje bi se nastavio ispod ovih slojeva, dok se produljeni vrh na kratkom kraju oba swoosha pomiče ispod valovitog ruba područja za vezice, ali šavovi koji drže svaki na mjestu zadržavaju klasični oblik logoa.

  Osim ovih očiglednijih izmjena, Air Force 1 PLT.AF.ORM ima niz kreativnih detalja. Prvo, postoji uredan red šavova nekoliko milimetara od dna jezička na peti koji ostavlja mali režanj kože koji strši. Drugdje, otmjeni dubrae ukrašava donji dio čipki. Nosi jednostavnu, elegantnu pravokutnu kompoziciju preko svoje glatke metalne površine, sa sićušnim swooshom u gornjem kutu. Ispod njega, "AF1" ušiven je u prednji dio područja za vezice. Ovo je karakteristično za odabir karakterističnih elemenata marke koji pokrivaju AF1 PLT.AF.ORM. "Nike Air" ušiven je na jezičku i jezičku na peti, dok uložak odaje počast datumu izlaska originalnih Air Force 1 tenisica kroz uredan tekst koji glasi " AF1.EST.1982". Naposljetku, vrh područja za nožne prste uključuje niz sitnih perforacija u piramidalnom uzorku koji je usmjeren prema prstu, pokrivajući tenisicu koja je prepuna zanimljivih detalja.

  Rangiraj Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM
  (0)

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok