SPORTSHOWROOM

Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (PLT.AF.ORM)

  • Stil

Air Force 1 PLT.AF.ORM

Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM je Low tenisica koja je stvorena kao model za žene. Koristi posljednji oblik koji se više sužava prema nožnom prstu, dajući mu udubljenje. Njegova najistaknutija karakteristika je pojačani srednji potplat koji se diže dok se približava peti u dva razdvojena sloja složena jedan na drugi, pružajući jastuk za povećanu mekoću i udobnost, kao i dodatnu visinu. Duboki utor leži između dvije hrpe, s velikim zračnim slovima utisnutim između dvije debele uzdignute linije, od kojih se jedna omata oko pete. Pod nogama, kružne udubine koje su široke i duboke izmjenjuju se s plitkim, uskim kako bi oblikovale uzorke gaznog sloja u potplatu, pružajući mu klasičnu AF1 vuču. Natrag na sredini potplata, šav šavova na gornjem rubu samo okružuje gornji kraj cipele, završavajući odmah ispod očnjaka gdje se produženi srednji potplat počinje savijati prema gore.

Na gornjem dijelu Air Force 1 PLT.AF.ORM, raspored šavova i raznih kožnih slojeva je izmijenjen, s medijalnom središnjom pločom postavljenom na istoj razini kao i stražnji dio i spojen s njom cik-cak šavovima. U međuvremenu, bočne ploče srednjeg i stražnjeg dijela podijeljene su u dvije vodoravne presjekom koji se proteže sve do vrha snijega dok se ne susretne s pločicom pete. Na cipelama poput Triple White, ploča za izrezivanje i swoosh dolaze u istom tonu, dok na onima poput Fossil, boje su različite - bijela na swoosh i bež na izrezu. Nekoliko širokih uboda osigurava oku do stražnjeg segmenta, a kratki šav s točkastim linijama spaja dvije polovice ove ploče dolje u sredini pete.

Na bočnoj strani, dugi, gladak nalet pomaknut je prema naprijed, počevši odmah iza kutije za nožne prste prije nego što je umočen ispod crte srednjeg potplata i završavao kratko od flastera pete. Nasuprot tome, medijalni nalet počinje dalje unatrag, oko srednjeg dijela stopala, jedan kraj nestaje ispod kožne ploče prednjeg dijela stopala, a drugi ispod okidača pete. Pažljivo šivanje prati liniju preko srednjeg naleta, pomičući se s donjeg ruba odmah iza šava između srednjeg stopala i stražnjih ploča prije prelaska na karticu pete kako bi se pokazalo gdje će se nalet nastaviti. Izduženi vrh na prednjem kraju svakog nalijeganja pomiče se ispod valovitog ruba okulara, ali šavovi koji drže svaki na mjestu zadržavaju klasični oblik logotipa.

Kao i ove očitije promjene, Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM ima niz suptilnih kreativnih dodira. Prvo, postoji uredan red šavova nekoliko milimetara od dna povećane pete koja ostavlja mali preklop kože koji viri. Drugdje, otmjena dubrae koja obično dolazi u sjajnom srebru ukrašava kraj nožnih prstiju vezica. Nosi elegantan pravokutni sastav preko glatke metalne površine, s malim swooshom u gornjem kutu. Ispod njega je tekst AF1 zašiven u prednji dio oka, što je karakteristično za druge elemente brendiranja koji pokrivaju AF1 PLT.AF.ORM. Nike Air natpis je vezen na petu karticu i jezik, dok je uložak poštuje datum izlaska izvornog Air Force 1 kroz uredan tekst koji glasi "AF1.EST.1982". Dok u nekim inačicama, kao što je uglavnom crna Anthracite boja, ovaj brend odgovara tonu gornjeg dijela, u izdanjima poput Coral Chalk, dva elementa variraju u boji, a ova iteracija posebno pokazuje svijetlo ružičasti vez na bijeloj pozadini. Zatim tu su one cipele čiji ulošci imaju više jedinstven ukras, uključujući i prepoznatljivu grafiku na "Smiley" PLT.AF.ORM LV8 i podcijenjeni Oil Green model, čiji bogati zeleni Nike slovo sjedi iznad jednostavnog snijega na peti, ulošku i jeziku. Konačno, na svim izdanjima, kutija za nožne prste uključuje skup sitnih perforacija u piramidalnom uzorku koji pokazuje prema prednjem dijelu stopala, pokrivajući žensku tenisicu prepunu intrigantnih detalja.

Rangiraj Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM
(0)

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok