SPORTSHOWROOM

Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Sage)

  • Stil

Air Force 1 Sage

Nike Air Force 1 Sage je ženski dizajn izrađen od strane žena. Njegov veliki platformski midsole odmah ga izdvaja od publike, podižući korisnika za 35% više od većine ostalih AF1 uređaja. Ispod, potplat ima tipičan koncentrični kružni gazište po kojem je izvornik bio poznat, ali ima samo šire žljebove - tanji su ispunjeni, dajući mu osjećaj debljeg. U međuvremenu, klinasti središnji potplat zadržava utisnuto zračno slovo na bočnoj peti i istovrijedni jastuk iznutra.

Gornji dio je ogoljen natrag, s šavovima oko kutije za nožne prste i između slojeva potpuno skrivenih. Postoji i manje segmenata - jedan na prednjoj strani kombinira cijeli vamp, a drugi iza njega se proteže oko pete i širi se preko najvišeg očice s obje strane. Na drugom kraju vezica, najniža očica je postavljena unutar kutije za nožne prste, a na svakoj strani je ukupno samo pet. Dodano na činjenicu da nema okulara, to daje Air Force 1 Sage offbeat izgled. Mnoge tenisice od kadulje ukrašene su snažnim blokiranjem boja, na primjer blijedozelena Olive Aura i tamnoljubičasta True Berry, od kojih obje imaju gornji dio na vrhu bijelih gumenih potplata. Ovaj potpuno bijeli potplat je također uobičajen, iako postoje iznimke poput Cool Grey, koji ima podlogu od gume ispod bijelog srednjeg potplata i elegantno sivog gornjeg dijela.

U prednjem dijelu, velika kutija za nožne prste sadrži perforacije odvojene u sedam linija koje se šire od vezica. Tu je i luk-oblik skup šivanje između perforacija i čipke brava, što je šuplji pravokutni cijev s utisnutim AF1 slovima. Često dolazi u tonu koji odgovara ostatku gornjeg dijela, kao na primjer na Desert Ore bež boje, iako modeli poput Triple White pokazuju varijaciju između dva elementa, a vanjski je potpuno bijeli i dubralno srebrni. Niz strane AF1 Sage, klasični Nike swoosh prekriva srednji dio stopala, dok mu se rep udiže u liniju prema ploči pete. Jedna istaknuta iznimka je LX Light Cream, koja, zajedno s drugim LX modelima, ima plastičnu oblogu koja je ušivena na gornji dio putem seta velikih šavova. Na peti se nalazi široka zakrpa s dvostrukom trakom šivanja duž donjeg ruba koja se uvlači u toplinu kako bi se stvorio glatki šav.

Air Force 1 Sage također dolazi s vlastitim posebnim brendiranjem - zakrpe za petu i jezik imaju Nike swoosh postavljen pored teksta AF-1 koji uključuje karakterističnu crticu. Na ružičastom vanjskom dijelu tenisice Barely Rose, marka pete tiskana je u crnoj boji, a na etiketi jezika nalazi se tradicionalniji tekst Nike Aira, ali na većini izdanja Sage, kao što je Copper Moon, marka je utisnuta u ove elemente cipele. Tu je i još jedan izgled koji se može naći na modelima poput Celery kolnika, čija žuta zakrpa ima isti amblem, ali samo s obrisom utisnutim u njezinu vanjštinu.

Nike Air Force 1 Sage Low nije jedini dostupan stil ili model Sage; tu je i Sage XX izdanje. Ovaj minimalistički ženski dizajn ima mnoge značajke Air Force 1 Kadulja Niska, uključujući i njegov podignut srednji potplat i zaokretni krug potplat, ali je skinut natrag još dalje stvoriti slip-on tenisice. Nema vezica, a gornji dio je napravljen od dva jednostavna komada sa šavom koji se proteže preko vrha sredine stopala. Stražnji dio pričvršćuje se izravno na ploču pete na bočnoj strani, što dovodi do prisutnosti prekrivenog šava koji se spušta niz medijalni rub ploče prije nego što se okreće prema dolje pod pravim kutom prema sredini potplata. Zadržava perforacije u prednjem dijelu stopala, iako nema kutiju za nožne prste, a na bočnoj strani ima mali izvezeni nalet zajedno s tradicionalnijim tekstom Nike Air ušivenim u petu i jezične zakrpe. Konačno, njegov uložak ukrašen je reljefnim kružnim uzorcima koji zrcale formacije na potplatu ispod njega. 

Još veće odstupanje od izgleda modela AF1 Sage Low događa se na Nike Air Force 1 Sage High i njegovim Sage High LX pandanima. Objavljen kao čizma spremna za zimu, ima istu pojačanu jedinicu drugih stilova kadulje, ali njegov gornji dio je jedan komad sintetičkog materijala koji se proteže uz nogu kako bi osigurao dodatnu zaštitu od elemenata. Isporučuje se s parom remenja za gležanj, od kojih jedan ima kopču s oznakom AF1 kako bi je učvrstio, dok drugi ima oznaku Nike Air uz riječi "Force is Female". Oni se mogu navojiti kroz petlju koja izlazi iz ploče trokutastog peta, koja na sebi ima ispisanu jednu zavojnicu. Postoji dugi zip od vrha do dna gornjeg dijela prema dolje na medijalnoj strani, pretjerano zip povući visi iz nje. Još jedan suptilni nalet može se napraviti na bočnoj strani stopala, a blatobran oplovljava cijelu čizmu. To upotpunjuje komplet modela Air Force 1 Sage, svaki s vlastitim stražnjim leđima, elegantnim izgledom koji podiže dizajn AF-1.

Rangiraj Nike Air Force 1 Sage
(0)

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok