SPORTSHOWROOM

  Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Type)

  • Tehnologija

  • Style

  • Sport

  • Boja

  Nike Air Force 1 Type

  19 artikala

  Rijetki dizajn s izvanrednim značajkama.

  Air Force 1 Type

  Nike Air Force 1 Type dio je N. 354 asortimana - kolekcije modela izrađenih kako bi odražavali kapacitet marke za inovacije kroz poštivanje Nikeove prošlosti i sadašnjosti. Karakterizira ga gumeni potplat AF1 s koncentričnim kružnim držačem i zračni midsole. Osim ovih klasičnih atributa, tenisica je razasuta uvjerljivim detaljima.

  Velika, kockasta ploča omata se sve oko prednje strane stopala, premošćujući sredinu i nožni prst gornjeg dijela. Pomicanjem unatrag segmenti srednjeg i stražnjeg dijela razlikuju se na svakoj strani. Bočna središnja noga je čvrsti dio s tekstom N. 354 napisanim rukom, ali bez swoosh. Iznad sjedi traka materijala koja se pričvršćuje izravno na oku, prekidajući šav koji suknje ostatak ove značajke. Četvrtina ploča je također čvrsta, ali na drugoj strani trake pete, stvari postaju prozirne niz medijalni bok cipele. Prozirni nalet je prekriven trakom materijala koja odvaja srednji i stražnji dio, dok je šivanje vidljivo ispod. Napuhani pravokutnik s okruglim rubovima također se širi s medijalne strane odmah ispod očiju za znatiželjni dizajn.

  Jedan od najvidljivijih dijelova Air Force 1 tipa je remen koji okružuje petu. Držan na mjestu pomoću petlje na medijalnoj strani, ovaj pojas je pričvršćen pomoću čičak i može se podesiti da promijeni fit kako bi odgovarao nogama nositelja. Njegovi unutarnji radovi mogu se vidjeti kroz prozirne dijelove tenisice - vidljiva su četiri kabela flywire dok putuju od kraja remena do sredine stopala, gdje tonu u cipelu i omotaju se preko stopala, ispod vezica, pomažući osigurati udoban fit.

  Mekani, rastezljivi jezik tipa AF1 također ima karakterističan izgled. Ispunjen je kružnim udubljenjima, od kojih svaki sadrži malu perforaciju u sredini, što ga čini nevjerojatno prozračnim. Na stražnjoj strani, čvrsti flaster nema vidljivih šavova duž donjeg ruba, ostavljajući prostor za prolazak remena pete. Ovdje se također otkriva originalno brendiranje tipa Air Force 1 - tanki nalet s podijeljenim krajem repa koji izgleda kao da je privučen. Ponovno se pojavljuje na vrhu remena pete, dok se posljednji mali snijeg pritisne u gornji kut jezika.

  Unutar AF1 tipa, uložak objašnjava inspiraciju koja stoji iza njegovog razvoja. Sve tipkano velikim slovima, na njemu piše "Dizajn tipa AF1 temelji se na prototipu Nike Air Mowabb iz 2001. godine" i završava još jednim skiciranim potiskom. Ovaj završni detalj ukrašava suštinu projekta N. 354, dokazujući da je model pravi hommage Nikeovoj prošlosti.

  Rangiraj Nike Air Force 1 Type
  (0)

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok