SPORTSHOWROOM

Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Type)

  • Stil

Air Force 1 Type

Nike Air Force 1 Type dio je asortimana N. 354 - zbirke modela izrađenih kako bi odražavali Nikeov kapacitet za inovacije kroz poštivanje prošlosti i sadašnjosti marke. To je Low tenisica s poznatim gumenim potplatom AF1, s koncentričnim kružnim rukohvatom i zračnim srednjim potplatom. Osim ovih klasičnih atributa, cipela je razasuta s uvjerljivo prepoznatljivim detaljima.

Velika, kockasta ploča omata se sve oko prednje strane stopala, premošćujući sredinu i nožni prst gornjeg dijela. Na tenisicama poput Nike Air Force 1 Type 2 Triple White, ton ovog odjeljka odgovara gornjem, dok Grey Fog, između ostalog, uvodi varijacije jer je dodana prednja ploča siva, a gornja bijela. Pomicanje unatrag duž cipele, segmenti srednjeg i stražnjeg dijela su različiti sa svake strane. Bočna središnja noga je čvrsti dio s tekstom N. 354 napisan rukom, crnim slovima na inačicama s bijelim gornjim dijelom, poput Sail Gum, i bijelim na većini onih s crnim gornjim dijelom, poput Black Royal. Ovdje nema swoosha, ali traka materijala sjedi iznad ovog teksta i pričvršćuje se izravno na oku, prekidajući šav koji suklja ostatak značajke. Četvrtina ploča je također čvrsta, ali na drugoj strani trake pete, stvari postaju prozirne niz medijalni bok cipele. Prozirni nalet je prekriven trakom materijala koja odvaja srednji i stražnji dio, dok je šivanje vidljivo ispod. Natečen, okrugli rubni pravokutnik također se širi s medijalne strane odmah ispod očiju za znatiželjni dizajn.

Jedan od najuočljivijih dijelova Air Force 1 Tipa je remen koji okružuje petu. Izlazeći iz ojačanog proreza na medijalnoj strani, ova rastezljiva traka pričvršćena je pomoću čička i može se prilagoditi kako bi se prilagodila nogama korisnika. Njegovi unutarnji radovi mogu se vidjeti kroz prozirne dijelove tenisice - vidljiva su četiri flywire kabela dok putuju od kraja remena do sredine stopala, gdje tonu u cipelu i omotavaju se preko stopala odmah ispod vezica. Upravo te žice povlači remen pete kako bi pomogao u osiguravanju udobnog prianjanja.

Plišani jezik modela AF1 također ima karakterističan izgled. Isprekidana je kružnim udubljenjima, od kojih svaka sadrži malu perforaciju u sredini za izvrsnu prozračnost. Također dolazi u nizu upečatljivih boja, ovisno o dizajnu; na primjer, jezik na Summit White boja je bogata nijansa plave. Na stražnjoj strani, čvrsti flaster s petom nema vidljivih šavova duž donjeg ruba, ostavljajući prostor za prolazak remena pete. Ovdje se također otkriva originalno brendiranje Air Force 1 Type - tanki nalet s podijeljenim repom koji izgleda kao da je privučen. Ponovno se pojavljuje na vrhu remena pete, dok je posljednji mali nalet utisnut u gornji kut jezika. Iako se ovaj posljednji logotip suptilno pojavljuje na površini iza njega, oni na drugim dijelovima tenisice obično rade šareni ton, poput živopisne narančaste od swooshes na Hyper Crimson izdanju.

Unutar Nike Air Force 1 Type, uložak objašnjava inspiraciju iza svog razvoja. Sve tipkano velikim tiskanim slovima, piše "Dizajn tipa AF1 temelji se na prototipu Nike Air Mowabb iz 2001. godine", prije nego što završi još jednim skiciranim swoosh-om. Ovaj završni detalj ukrašava bit projekta N. 354, dokazujući da je model pravi hommage Nikeovoj eksperimentalnoj dizajnerskoj filozofiji.

Rangiraj Nike Air Force 1 Type
(0)

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok