SPORTSHOWROOM

  Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Shell)

  • Tehnologija

  • Style

  • Sport

  • Boja

  Nike Air Force 1 Shell

  7 artikala

  Moderna čizma koja štiti od kiše i snijega.

  Air Force 1 Shell

  Nike Air Force 1 Shell je zaštitna čizma namijenjena zimskom hodanju. Inspiriran sezonskom vanjskom odjećom, gornji dio je izrađen od sintetičkog vodootpornog materijala školjke koji ga čini savršenim za hodanje po snijegu. Ispod njega se nalazi zračna konzola i gumeni potplat s tradicionalnim držačem koncentričnog kruga AF1 koji omogućuje korisniku da održi vuču u skliskim uvjetima. U međuvremenu, fleecy sherpa tkanina uložak zagrijava dno stopala, nudeći izolaciju od hladnoće.

  Odmah iznad sredine, tkani najlonski blatobran okružuje cijelo stopalo, a njegovi se krajevi susreću na šavu u srednjoj nozi. Na gornjoj strani trake šivanja ocrtavaju različite segmente koji tvore klasični AF1, ali između njih nema slojeva. Dijagonalne linije šavova ukrašavaju vrh ovratnika, koji se podiže iznad gležnjeva, a daljnje niti se kreću prema gore pod kutom od sredine stopala prema peti. Ove druge linije prestaju dok se susreću s razrađenom trakom pete - širokom trakom materijala s dodatnim šavovima, uključujući cik-cak tkan niz sredinu i dizajn križnog okvira ušivenog na dnu.

  Odgovarajući vertikalni pojas u peti je sličan onaj koji se kreće uz jezik. Ova ima tri petlje blizu vrha za elastične vezice koje se mogu provući. Ove čipke nestaju u ovratniku na vrhu oka, dopuštajući Air Force 1 Shell da se zategne kombinacijom trake za povlačenje na jeziku i prekidača koji viri iz pete, a ne konvencionalnim vezanjem. Sam očni kapak prekriva ostatak gornjeg dijela i ima vezene prstenove oko svake ušice. Slični vezeni prstenovi okružuju rupe od čipke na peti i jeziku, kao i dva imitacija ventilacijskih otvora u središnjem dijelu stopala, koji oponašaju perforacije, ali su zapravo zatvoreni kako bi se spriječio ulazak vode u cipelu. Postoji i dodatni zaštitni pokrov koji zaklanja bočni set očica koji je ukrašen dijagonalnim šavovima.

  Školjka Air Force 1 ukrašena je vlastitim posebnim skupom elemenata marke, kao što je swoosh, koji je otisnut na bočnoj strani, ali ne i medijalnoj. Tu je i oznaka s "AF1" na njemu koja izlazi iz iza lateralnog ruba oka, a medijalni bok nosi jedinstveni flaster pričvršćen cik-cak šavom na malo višoj visini gležnja. Sadrži tri kompleta teksta koji pričaju priču o AF1. Prva je napisana riječima "Nike AF1 1982", u spomen na godinu u kojoj je objavljena prva u ovoj kultnoj liniji. Druga sadrži skup koordinata: 45.4871’N, 122.8037’W, koje označavaju točku na jugozapadu Farmington & Hall, raskrižje u središtu Beaverton u blizini Nike sjedištu. Posljednji komad je vjerojatno najiznenađujući. Na njoj piše "94FT X 50FT" i sjedi pokraj sitnog snijega. Daleko od slučajnih mjerenja, ovo su zapravo dimenzije regulacijskog košarkaškog igrališta u NBA, dajući klimavost sportskim korijenima AF1. Ovaj maleni detalj pokazuje da, iako je Air Force 1 Shell zimska čizma, još uvijek duguje svoje legendarne temelje izvornom dizajnu.

  Rangiraj Nike Air Force 1 Shell
  (0)

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok