SPORTSHOWROOM

  Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Shell)

  • Stil

  Air Force 1 Shell

  Nike Air Force 1 Shell je vrhunska cipela napravljena za žene. Inspiriran sezonskom vanjskom odjećom, gornji dio ove tenisice izrađen je od sintetičkog vodootpornog materijala ljuske koji ga čini savršenim za hodanje po snijegu. Ispod njega se nalazi zračno podnožje i gumeni potplat s tradicionalnim koncentričnim kružnim držačem AF1 koji omogućuje korisniku da održi prianjanje u skliskim uvjetima. U međuvremenu, fleecy sherpa tkanina uložak zagrijava dno stopala nudeći izolaciju od hladnoće.

  Odmah iznad sredine, tkani najlonski blatobran okružuje cijelo stopalo, a njegovi se krajevi susreću na šavu u medijalnoj sredini. Dok inačice poput Platinum Violet koriste isti ton na blatobranu i gornjem dijelu, one poput Desert Sand variraju u boji, ovdje kroz ljubičastu na prvom dijelu i svijetlo bež na drugom. Sam gornji dio ima trake šavova koji ocrtavaju njegove različite segmente, ali nema slojeva u prednjem dijelu ili peti. Dijagonalne linije konca ušivene su u vrh ovratnika, koji se podiže iznad gležnjeva, a daljnje niti se kreću prema gore pod kutom od sredine stopala prema peti. Ove linije se zaustavljaju dok se susreću s razrađenom trakom pete - širokom trakom materijala s dodatnim šavovima, uključujući cik-cak liniju tkanu dolje po sredini i križ-križ dizajn vezen u dno. Neke inačice Air Force 1 Shell imaju različite boje na tim elementima, s obojenim Plum s plavim navojem na stražnjoj strani, ljubičastim sa strane i žutim preko pravokutnog flastera koji se nalazi odmah iznad pete srednjeg potplata. Drugi poput modela Sail drže stvari ujednačenijima jer šivanje dolazi u istoj bjelkastoj nijansi kao i vanjski.

  Odgovarajući tkani peta traka je sličan onaj koji teče uz jezik i ima tri petlje u blizini vrha za elastične vezice za konac kroz. One nestaju u ovratniku na vrhu oka, omogućujući da se AF1 Shell stegne kombinacijom trake za povlačenje na jeziku i prekidača koji viri iz pete, a ne konvencionalnim vezanjem. Sam okular prekriva ostatak gornjeg dijela i ima vezene prstenove oko svake ušice. Slični vezeni prstenovi okružuju rupe od čipke na peti i jeziku, kao i dva imitacija ventilacijskih otvora u medijalnoj sredini, koji su zapravo zatvoreni kako bi se spriječilo ulazak vode u cipelu. Tu je i dodatni zaštitni pokrov koji zatamnjuje bočni set očica koji je ukrašen dijagonalnim šavovima.

  Ova ženska čizma ukrašena je vlastitim posebnim skupom elemenata marke. Za početak, snijeg je otisnut na bočnoj strani, ali ne i medijalni. Često dolazi u različitoj boji od gornje tako da je jasno vidljiva, čak i na jednobojnim bojama poput morskoplave Midnight Turquoise i jarke zelene Volt. Tu je i oznaka s AF1 tekstom koji izlazi iza bočnog ruba oka i obično varira u boji od vanjskog, na primjer, na crnom izdanju, gdje se pojavljuje u svijetloj nijansi sive. Slične tonske varijacije javljaju se na medijalnom boku u obliku jedinstvenog flastera koji je pričvršćen cik-cak šavovima na malo iznad visine gležnja. Sadrži tri kompleta teksta koji govore o Air Force 1. Prva sadrži riječi "Nike AF1 1982", što označava godinu u kojoj je objavljena prva u ovoj kultnoj liniji. Druga sadrži skup koordinata: 45.4871’N, 122.8037’W, koji označava točku na jugozapadu Farmington & Hall, raskrižje u središtu Beaverton u blizini Nike sjedištu. Posljednji komad je vjerojatno najiznenađujući. Na njoj piše "94FT X 50FT" i sjedi pored sićušnog snijega. Daleko od nasumičnih mjerenja, ovo su zapravo dimenzije regularnog košarkaškog igrališta u NBA ligi, osiguravajući da Shell klimi glavom košarkaškim trenerima koji su formirali sportske korijene AF1. Ovaj maleni detalj pokazuje da, iako je Nike Air Force 1 Shell zimska čizma, još uvijek duguje svoje temelje legendarnom originalnom dizajnu.

  Rangiraj Nike Air Force 1 Shell
  (0)

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok