SPORTSHOWROOM

  Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Jester XX)

  • Stil

  Air Force 1 Jester XX

  Nike Air Force 1 Jester XX ima zabavan, off-kilter dizajn koji odgovara njegovom imenu. Njegov vanjski potplat ima uobičajeni koncentrični kružni gazište, ali ostatak modela je isprekidan s neuobičajenim značajkama. Izrađen posebno za žene, ima podignut srednji potplat, iznad kojeg se nalazi blatobran s uskim šavovima oko gornjeg ruba koji okružuje cijelu cipelu. Na izdanju Violet Mist, koje je posvuda ljubičasto, sva su ta tri elementa istog tona, dok neki drugi dizajni imaju varijacije u boji između njih. Jedan primjer toga je na SE Laser Orange koloru, koji ima crni potplat, bijeli srednji potplat i bjelkasti blatobran ići sa svojim svijetlim crvenim i narančastim vezicama. Kožne ploče gornjeg dijela su spojene zajedno u ravnu površinu, ostavljajući čiste ravne linije koje mu daju glatki izgled. Jedini dio koji je prekriven je okular, koji zadržava prilično konvencionalan izgled. U međuvremenu, kutija s nožnim prstima sadrži perforacije koje su raspoređene u geometrijsku rešetku. Na vrhu stopala nalazi se AF1-urezana čipkasta brava koja često ima isti ton kao i vezice koje učvršćuje, kao na primjer na Triple White modelu. Zatim postoje tenisice poput Floral Print, čija prozirna dubrae ima sive čipke navojene kroz nju.

  Naleti Air Force 1 Jester XX izgledaju kao da padaju s vanjske strane, s bočnim klizanjem dolje preko srednjeg potplata i repom medijalnog naginjanja prema istoj značajki prije nego što nestane u njega. Na svakom boku, točkasta linija sitnih rupa označava mjesto gdje bi se naletjeti normalno dogodili. Ploča pete modela AF1 Jester XX također je pala iz uobičajenog položaja i sada leži pod neparnim kutom, usmjeravajući se prema medijalnoj strani svake cipele na rubu srednjeg potplata, a traka pete doseže do ovratnika iza nje. Nike tekst i swoosh su utisnuti u njega, i više branding pojavljuje na oznaku koja bi normalno biti na jeziku, ali sada viri odakle je bočni swoosh susreće peta ploča od Air Force 1 Jester XX. 

  Na većini inačica ove tenisice, swooshes, peta ploča i markirana oznaka dolaze u istoj nijansi, jedan od primjera je Light Cream boja, s bež gornjom kontrastom protiv blijedo zelene boje na drugim komponentama. To vrijedi i za High model Nike Air Force 1 Jester XX, čiji ovratnik se proteže gore i preko gležnja i pričvršćen je remenom koji se pričvršćuje na čičak i omata se oko prednjeg dijela potkoljenice. Ovaj remen ima sustav zatvaranja kuka i petlje s metalnim prstenom koji ima tendenciju da bude ukrašen u istom tonu kao i neki drugi dijelovi cipele. Na primjer, na kolniku Plum Chalk, ljubičasta je kako bi odgovarala blatobranu, klizi i ploči pete, a također je u kontrastu s ružičastim gornjim dijelom. Osim ovih razlika, verzija s visokim vrhom ima cijeli Nike Air tekst utisnut u svoju petu, ali inače pokazuje isti offbeat izgled kao i Low. Mnogi modeli High i Low stila dijele jednu završnu značajku koja je otisnuta na uložak - ovalni oblik s Nikeovim tekstom i polet uz riječi "Dizajniran za cjelodnevnu svakodnevnu udobnost", ponovno dodajući izvanredan izgled ovog idiosinkrazijskog ženskog modela.

  Rangiraj Nike Air Force 1 Jester XX
  (0)

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok