SPORTSHOWROOM

  Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Experimental)

  • Tehnologija

  • Edition

  • Style

  • Sport

  • Boja

  Air Force 1 Experimental

  Nike Air Force 1 Experimental dio je branda N. 354 asortimana, koji odaje priznanje Nike tenisicama prošlost i sadašnjost ažuriranjem postojećih modela podebljanim, inovativnim značajkama. AF1 Experimental to uistinu utjelovljuje kroz nekonvencionalni gornji dio izrađen vakuumski zabrtvljenim tretmanom preko pjenastog materijala koji mu daje potpuno vlastiti izgled. Kao rezultat toga, jedva da je bilo kakvo šivanje vidljivo, iako minimalne količine ostaju na oku i bočnom rubu ploče pete. Umjesto toga, zakrivljeni grebeni izlaze iz pjene kako bi pokazali crte razdvajanja između slojeva, a klizi se ispupče sa svojih strana. Na nekim dizajnima možete čak i napraviti lagane rupice u kutiji za nožne prste gdje bi inače bile perforacije.

  Iako izgleda kao da je na vanjskoj strani tanki list plastike, zajedno s naborima i naborima, zapravo je dio meke pjene ispod, koja ima spužvasti, kraterirani izgled. Neki parovi eksperimenata AF1 imaju grafiku kao što je "Air Force 1" zaključan u vanjski sloj, ali većina jednostavno ima projektni kod N. 354 napisan preko bočnog klizanja. Taj se kod može vidjeti i na neonsko žutoj naljepnici koja premošćuje gornji i srednji potplat na stražnjoj strani cipele. Ispod su riječi "Ova oznaka je vaše jamstvo kvalitete" i "Nike Air Force One Experimental".

  Uz standardni set vezica, koje su ovdje preklopljene metalnim zavojima, Experimental uključuje elastičnu vezicu koja se može koristiti i za zatezanje cipela, dopuštajući nositelju da ostavlja vezice labave ako to preferiraju. Ovaj fleksibilni kabel visi iznad očne jabučice, a na vrhu se nalazi podesivi prekidač za pričvršćivanje. Na drugom kraju, plastični isječak s Nikeovim tekstom može se koristiti za pričvršćivanje na petlju na dnu okulara. Ispod vezica počiva širok, natečen jezik s izloženom pjenom duž ruba. Tamo gdje mnogi modeli imaju jezičnu zakrpu, Air Force 1 Experimental ima zgodan trakicu za povlačenje, tako da je Nike marka pomaknuta i vezena u bočnu stranu jezika.

  Drugi trakica za povlačenje viri iz pete, ispod koje se izlazi iz gornjeg dijela pjene. Kao i tanka linija šavova koja se proteže niz njegovu bočnu stranu i duž trake pete ispod, ima utisnutu marku Nike Air koja je okrenuta naopako za dodatni zaokret.

  Sve je to izgrađeno na vrhu tipičnog gumenog potplata s koncentričnim kružnim gazištem i zračnim srednjim potplatom. Međutim, izgled je prilično neusporediv zbog plastičnog omota koji se izlijeva iz gornjeg dijela i presavija preko cijelog srednjeg potplata. Nasumične nabore pojavljuju se sa svih strana - značajka koja mu donosi pomalo nervozan izgled.

  Poput ostalih tenisica u rasponu N. 354, intrigantna poruka upisana je preko uloška Air Force 1 Experimentala uz mali, skicirani snijeg. U njemu piše: "AF1 Experimental - Type" dizajn temelji se na maski za kisik koja se koristi u istraživačkom laboratoriju Nike Sports." Ove riječi nude mali uvid u koncept iza ovog zadivljujućeg modela, koji je jedinstveno eksperimentalan.

  Rangiraj Nike Air Force 1 Experimental
  (0)

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok