SPORTSHOWROOM

  Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Experimental)

  • Stil

  Air Force 1 Experimental

  Nike Air Force 1 Experimental dio je asortimana N. 354 marke, koji odaje počast Nike tenisicama prošlim i sadašnjim ažuriranjem postojećih modela podebljanim, inovativnim značajkama. Dizajniran prvenstveno za muškarce, Air Force 1 Experimental je low-top tenisica koja uistinu utjelovljuje ovaj etos kroz nekonvencionalni gornji dio izrađen pomoću vakuumski zatvorenog tretmana nad pjenastim materijalom koji mu daje izgled potpuno vlastiti. Kao rezultat toga, jedva da je bilo kakvo šivanje vidljivo, iako minimalne količine ostaju na oku i bočnom rubu ploče pete. Umjesto toga, zakrivljeni grebeni izlaze iz pjene kako bi prikazali crte razdvajanja između slojeva, i prodire ispupčenje sa svojih strana. Na nekim dizajnima možete čak i napraviti lagane rupice u kutiji za nožne prste gdje bi obično bile perforacije.

  Iako izgleda kao da je na vanjskoj strani tanak list plastike, zajedno s naborima i naborima, zapravo je dio meke pjene ispod, koja ima spužvasti, kraterski izgled. Neki parovi eksperimenata AF1 imaju grafiku zaključanu u vanjski sloj, kao što je tekst Air Force 1 koji se opetovano pojavljuje preko sive vanjske strane boja Suns, kao i smeđi gornji i žuti središnji dio Archaeo Brown. Na bijeloj vanjštini Postal Ghost, isti tekst ima izblijedjeli izgled, dok zadivljujući model Halloween ima niz zastrašujućih uzoraka preko svog svjetlucavog vanjskog. Osim ovih tenisica, mnogi Experimentali jednostavno imaju šifru projekta N. 354 napisanu preko bočnog snijega, iako je Black Glow boja jedna značajna iznimka, njezin uglavnom crni gornji dio ne sadrži dodatni tekst ili grafiku, a potpuno bijeli Pure Platinum je drugi. Taj se kod može vidjeti i na neonsko žutoj naljepnici koja premošćuje gornji i srednji potplat na stražnjoj strani cipele. Ispod su riječi "Ova oznaka je vaše jamstvo kvalitete" i "Nike Air Force One Experimental".

  Uz standardni set vezica, koje su prevrnute metalnim zavojima, Nike Air Force 1 Experimental uključuje elastičnu vezicu koja se može koristiti za zatezanje cipela, omogućujući nositelju da ostavi vezice labave ako to preferira. Ovaj fleksibilni kabel visi iznad očne jabučice, a na vrhu se nalazi podesivi prekidač za pričvršćivanje. Na drugom kraju, plastični isječak s Nikeovim tekstom može se koristiti za pričvršćivanje na petlju na dnu okulara. Ispod vezica počiva širok, natečen jezik s izloženom pjenom duž ruba. Nike branding je izvezen u svoju bočnu stranu odmah ispod vrha kako bi se napravilo mjesta za zgodan povući karticu u sredini.

  Drugi trakica za povlačenje viri se iz pete, ispod kojeg se izlazi ploča iz gornjeg dijela pjene. Uz tanku liniju šavova koji se protežu niz njegovu bočnu stranu i duž trake pete ispod, ima utisnutu marku Nike Air koja je okrenuta naopako za dodatni zaokret. Na nekim dizajnima ovaj tekst dolazi u istom tonu kao i ostatak gornjeg dijela, kao što je slučaj s Racer Pink izdanjem, koje ima blistavu nijansu ružičaste preko cijelog sjajnog vanjskog. Za razliku od toga, Sail release ima jarko narančasto slovo na svojoj bjelkastoj ploči s petama. Sve to izvedeno je na tipičnom Air midsole i gumenom potplatu s prepoznatljivim koncentričnim kružnim gazištem. Međutim, izgled je prilično neusporediv zbog plastičnog omota koji se izlijeva iz gornjeg dijela i savija preko cijelog srednjeg potplata. Nasumične nabore pojavljuju se na svim stranama - značajka koja mu donosi pomalo nervozan izgled.

  Poput drugih tenisica u rasponu N. 354, intrigantna poruka je otipkana preko uloška Air Force 1 Experimental uz mali, skicirani udarac. U njemu piše: "Dizajn AF1 Experimental - Type temelji se na maski za kisik koja se koristi u istraživačkom laboratoriju Nike Sports". Te riječi pružaju mali uvid u koncept ovog zadivljujućeg muškog modela, koji je jedinstveno eksperimentalan.

  Rangiraj Nike Air Force 1 Experimental
  (0)

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok